Ja nie. Jedynie jak w prenatalnych było coś nie takJak nawet prenatalne wyjdą ok to dodatkowe bierzecie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie. Jedynie jak w prenatalnych było coś nie takJak nawet prenatalne wyjdą ok to dodatkowe bierzecie ?
Zazwyczaj NIPT robi się przed prenatalnymi. U mnie będą w 11 tygodniu.Jak nawet prenatalne wyjdą ok to dodatkowe bierzecie ?
Ja nie mam ale dopiero początek 5 tyg ciąży. Narazie czuję się po prostu dziwnie czasem lekko nie dobrze ale bez przesady. Tak to cycki mi wywaliło i czasem czuję rozpieranie takie bulgotanie w macicy. I zaczął mnie boleć kręgosłupMa któraś z Was zawroty głowy ?
Mi nie mijają z biegiem czasu ,jest to męczące , w żadnej ciąży tak nie miałam.
Tak o pappaTy chyba mówisz o Pappa a nie o Sanco albo Nifty.
Mi akurat w poczekalni na 1 prenatalnych doktor wręczył ulotkę z płatnymi badaniami żebym poczytała i w sumie w moim otoczeniu robiły kobiety po prenatalnych gdy wyszło coś nie tak.Zazwyczaj NIPT robi się przed prenatalnymi. U mnie będą w 11 tygodniu.
38. W pierwszej ciąży wyszło mi na prenatalnych ryzyko pośrednie ZD, więc robiłam amnio.A ile masz lat? Ja bardziej teraz ze względu na wiek robię, mam 34.
Ja właśnie dzisiaj znów mam taki dobry dzień. I tak samo jak Ty wkręcam sobie czy na pewno jest wszystko okDziewczyny,czy też macie tak że jednego dnia czujecie się słabo..mdłości,ból piersi,zmęczenie a jednego jesteście pełne życia? Zaraz jak lepiej się czuję to wkręcam sobie jakieś chore fazy
Tak, w ten sam dzień będę miała wszystko robione.Jak nawet prenatalne wyjdą ok to dodatkowe bierzecie ?
Super!Hej. Ja po wizycie jest nasz kropek w brzuszku ciąża tydzień młodsza czego się spodziewałam bo mam długie cykle i późną owulke z om 7+3 z USG 6+3, serduszko 127 i termin na 17 czerwca