reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dzisiaj się tylko wody napiłam po przebudzeniu i znowu 🤮 jak tu dbać o siebie, odżywiać się zdrowo, pić dużo wody jak kurde się nie da 🫣
No nie da się mi też już woda nie wchodzi, i pije mało wody. I zamiast zdrowo się odżywiać to wchodzi tylko pieczywo , makaron i mam ochotę na pierogi z truskawkami 😂

reklama
No nie da się mi też już woda nie wchodzi, i pije mało wody. I zamiast zdrowo się odżywiać to wchodzi tylko pieczywo , makaron i mam ochotę na pierogi z truskawkami 😂
No dokładnie 😂 na śniadanie wciskam właśnie trochę sałatki makaronowej, zagryzam ją chałką, a na obiad czekają pampuchy z truskawkami 😂

No dokładnie 😂 na śniadanie wciskam właśnie trochę sałatki makaronowej, zagryzam ją chałką, a na obiad czekają pampuchy z truskawkami 😂
Ja również od 2 tyg żyję tylko na węglowodanach, biała bułka z szynką to najlepszy posiłek. Wody dzisiaj wypiłam 2 łyki, jak pomyślę o większej ilośc to mi odrazu 🤢

reklama
Do góry