reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja jutro zadzwonię zapytam kiedy przyjść ale wolałabym iść jak już będzie widać serduszko żeby się nie stresować że nie było widać 😅

reklama
A sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie

A sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie będzie widać:)
Jutro idę powtórzyć plus zlecil mi dodatkowo inne badania typu HIV- bo mam ryzyko zawodowe, plus morfologia itp. Pobrał cytologie i umówiliśmy się na 24.10 na wizytę z USG, bo powiedzial, że i tak nic nie zobaczymy, a zbyt częste USG też nie jest zbyt dobre, więc zdaje się na jego słowa i czekam co będzie ☺️

Hej! Ciekawy zbieg okoliczności z tymi datami ☺️ Chociaż podobno nie ma przypadków.
Masz tylko starszą córkę czy jeszcze są jakieś dzieciaki na pokładzie? 😀
Ja to tylko non stop zmęczona jestem, a Ty jak się czujesz???
Nie pamiętam dnia kiedy nie byłam zmęczona 😅 Oprócz 4latki jeszcze jest drugi maly przedszkolak- w styczniu kończy 3 latka.
U mnie te same objawy co na okres na razie 😀

Ja się nie nadaje 🙈 dopiero początek a gdzie przetrwać resztę badan i miesięcy. Po cytologii na wkładce zauważyłam taką ciemnobeżową plamkę i już miałam w głowie obraz okresu, dobrze że zapas testów w szafce, żeby się trochę uspokoić

Cześć dziewczyny ja dzisiaj słabo.. Jakiś mam lekkie mdłości... Beta z 9 października 886.05 z dzisiaj 2080.10. Czyli jest okej.. A jak u was u mnie gin w pon

Cześć dziewczyny ja dzisiaj słabo.. Jakiś mam lekkie mdłości... Beta z 9 października 886.05 z dzisiaj 2080.10. Czyli jest okej.. A jak u was u mnie gin w pon
Ja zobaczyłam dzisiaj troszkę śluzu podbarwionego na różowo. Mam nadżerkę i zastanawiam się czy to mogło być od tego. Też mam mdłości :/

reklama
Do góry