Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie
Jutro idę powtórzyć plus zlecil mi dodatkowo inne badania typu HIV- bo mam ryzyko zawodowe, plus morfologia itp. Pobrał cytologie i umówiliśmy się na 24.10 na wizytę z USG, bo powiedzial, że i tak nic nie zobaczymy, a zbyt częste USG też nie jest zbyt dobre, więc zdaje się na jego słowa i czekam co będzieA sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie będzie widać
Nie pamiętam dnia kiedy nie byłam zmęczona Oprócz 4latki jeszcze jest drugi maly przedszkolak- w styczniu kończy 3 latka.Hej! Ciekawy zbieg okoliczności z tymi datami Chociaż podobno nie ma przypadków.
Masz tylko starszą córkę czy jeszcze są jakieś dzieciaki na pokładzie?
Ja to tylko non stop zmęczona jestem, a Ty jak się czujesz???
I jak, bez zmian?Ja wlansie dostałam krwawienia jak w okres…
Ja zobaczyłam dzisiaj troszkę śluzu podbarwionego na różowo. Mam nadżerkę i zastanawiam się czy to mogło być od tego. Też mam mdłości :/Cześć dziewczyny ja dzisiaj słabo.. Jakiś mam lekkie mdłości... Beta z 9 października 886.05 z dzisiaj 2080.10. Czyli jest okej.. A jak u was u mnie gin w pon
bez zmian… koło 16 idę do lekarza ale raczej już bez żadnych szansI jak, bez zmian?