reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja jutro zadzwonię zapytam kiedy przyjść ale wolałabym iść jak już będzie widać serduszko żeby się nie stresować że nie było widać 😅

reklama
A sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie

A sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie będzie widać:)
Jutro idę powtórzyć plus zlecil mi dodatkowo inne badania typu HIV- bo mam ryzyko zawodowe, plus morfologia itp. Pobrał cytologie i umówiliśmy się na 24.10 na wizytę z USG, bo powiedzial, że i tak nic nie zobaczymy, a zbyt częste USG też nie jest zbyt dobre, więc zdaje się na jego słowa i czekam co będzie ☺️

Hej! Ciekawy zbieg okoliczności z tymi datami ☺️ Chociaż podobno nie ma przypadków.
Masz tylko starszą córkę czy jeszcze są jakieś dzieciaki na pokładzie? 😀
Ja to tylko non stop zmęczona jestem, a Ty jak się czujesz???
Nie pamiętam dnia kiedy nie byłam zmęczona 😅 Oprócz 4latki jeszcze jest drugi maly przedszkolak- w styczniu kończy 3 latka.
U mnie te same objawy co na okres na razie 😀

Ja się nie nadaje 🙈 dopiero początek a gdzie przetrwać resztę badan i miesięcy. Po cytologii na wkładce zauważyłam taką ciemnobeżową plamkę i już miałam w głowie obraz okresu, dobrze że zapas testów w szafce, żeby się trochę uspokoić

Cześć dziewczyny ja dzisiaj słabo.. Jakiś mam lekkie mdłości... Beta z 9 października 886.05 z dzisiaj 2080.10. Czyli jest okej.. A jak u was u mnie gin w pon

Cześć dziewczyny ja dzisiaj słabo.. Jakiś mam lekkie mdłości... Beta z 9 października 886.05 z dzisiaj 2080.10. Czyli jest okej.. A jak u was u mnie gin w pon
Ja zobaczyłam dzisiaj troszkę śluzu podbarwionego na różowo. Mam nadżerkę i zastanawiam się czy to mogło być od tego. Też mam mdłości :/

reklama
Do góry