reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

A w którym ty jesteś tygodniu? Robiłaś betę? Narazie nic nie ma, ogólnie to nie było tego dużo ale jednak. Brzuch mnie trochę pobolewa
Wychodzi mi 4+5 dopiero, robiłam dziś i nie mam wyniku właśnie, obawiam się, że udostępnione będą dopiero z całą resztą.
10 dpo była 46, 13 dpo 177 no i dziś 16 dpo jeszcze nie wiem, boję się, że nie będzie jakiegoś spektakularnego przyrostu

reklama
Jak samopoczucie dziewczyny? Mnie wczoraj dopadły mdłości. Mam szczęście, że jestem w domu z córką i nie muszę chodzić do pracy. Czasami nadal nie wierzę, że w następnym roku będę miała kolejnego bobaska 🥰 maj/czerwiec to chyba najlepsze miesiące na rodzenie dzieci. Sezon chorobowy zakończony, ładna pogoda, można spędzać dużo czasu na spacerach. Ah same plusy.

Jak samopoczucie dziewczyny? Mnie wczoraj dopadły mdłości. Mam szczęście, że jestem w domu z córką i nie muszę chodzić do pracy. Czasami nadal nie wierzę, że w następnym roku będę miała kolejnego bobaska 🥰 maj/czerwiec to chyba najlepsze miesiące na rodzenie dzieci. Sezon chorobowy zakończony, ładna pogoda, można spędzać dużo czasu na spacerach. Ah same plusy.
U mnie całkiem dobrze, lekko się stresuję bo pracuje w szpitalu i dziś jestem na dyżurze. Pacjenci mnie nie oszczędzają 😪😪😪

reklama
U mnie dzisiaj okej.. Muszę przekazać dzieciom że będą znowu mieli rodzeństwo.. Oj lekko nie będzie... Potwierdzam. Córka z czerwca i najlepszy czas na spacery i ogólnie... Dwójka chłopców z września... No i teraz znowu czerwiec.. Ciekawe kto tam się skrywa.. Może kolejna córka wtedy dwie byłyby z czerwca chłopcy z września. 😜

Do góry