reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja dzwoniłam do lekarza i prosiłam o w miarę szybki termin, myślałam że tak za 2/3tyg a się okazało, że dziś na 15:20 się zwolniło i mogę wskoczyć, wiem, że nic nie będzie widać bo wedlug miesiączki dopiero 4+4 ale chociaż mi powie co jeszcze zbadać 🙈

A ja umowie się tak za 2 tygodnie jakoś, jak będzie bliżej 7 tygodnia. ☺️
Chociaż trochę martwię się, bo zanim dowiedziałam się o ciąży to użyłam Gynoxin (a byłam święcie przekonana, że nie jestem), jak potem doczytałam to nie powinno go się używać w ciąży i boje się, że mogłam tym jakoś zaszkodzić. 😔

o widzisz jakie spotkanie :D
A myślę, że i Ty byś mnie kojarzyła. Teraz piszę z nowego konta, bo nie mam dostępu do starego. 😂

I jak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny ?:)
Nie jest źle, ale czy tylko ja jestem tak mega zmęczona każda najmniejszą nawet czynnością życiową? 😂

Cześć dziewczyny! ☺️
I ja się nieśmiało witam z Wami. Wątek cały nadrobiony, mam nadzieję, że będzie nas więcej jeszcze.
Roboczo termin wyliczony na 16 czerwca, ale na pewno jeszcze do poprawki. 🤭
Ogólnie nie wiem jak Wy, ale ja jak zobaczyłam blada kreskę wczoraj na teście (wyszła dopiero po 5 minutach) to dostałam takiego pietra na myśl o ciąży. Dzisiaj z rana kreska pojawiła się szybciej, może delikatnie mocniejsza i radość miesza się ze strachem.
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny ❤️
Chyba jedziemy na tym samym wózku 😊

Cześć dziewczyny. Ja się nieśmiało witam chociaż nie wierzę w te testy, ale możliwe, że cudem te dwie kreski z wczoraj WIECZOREM i dzisiaj rano to ciąża.

Równiutko 5 lat temu miałam identyczny cykl co do dnia i też wyszedl test pozytywny ze starszą córką. Więc termin na jej dzień urodzin.
Zobaczę jak będzie wyglądał test Jutro, bo w środę rano beta była 3.1 więc brak ciąży a wczoraj WIECZOREM druga kreska. I dziś rano.

Jak się czujecie?

Ja dzwoniłam do lekarza i prosiłam o w miarę szybki termin, myślałam że tak za 2/3tyg a się okazało, że dziś na 15:20 się zwolniło i mogę wskoczyć, wiem, że nic nie będzie widać bo wedlug miesiączki dopiero 4+4 ale chociaż mi powie co jeszcze zbadać 🙈
A sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie będzie widać:)

Chyba jedziemy na tym samym wózku 😊

Cześć dziewczyny. Ja się nieśmiało witam chociaż nie wierzę w te testy, ale możliwe, że cudem te dwie kreski z wczoraj WIECZOREM i dzisiaj rano to ciąża.

Równiutko 5 lat temu miałam identyczny cykl co do dnia i też wyszedl test pozytywny ze starszą córką. Więc termin na jej dzień urodzin.
Zobaczę jak będzie wyglądał test Jutro, bo w środę rano beta była 3.1 więc brak ciąży a wczoraj WIECZOREM druga kreska. I dziś rano.

Jak się czujecie?
Hej! Ciekawy zbieg okoliczności z tymi datami ☺️ Chociaż podobno nie ma przypadków.
Masz tylko starszą córkę czy jeszcze są jakieś dzieciaki na pokładzie? 😀
Ja to tylko non stop zmęczona jestem, a Ty jak się czujesz???

A ja umowie się tak za 2 tygodnie jakoś, jak będzie bliżej 7 tygodnia. ☺️
Chociaż trochę martwię się, bo zanim dowiedziałam się o ciąży to użyłam Gynoxin (a byłam święcie przekonana, że nie jestem), jak potem doczytałam to nie powinno go się używać w ciąży i boje się, że mogłam tym jakoś zaszkodzić. 😔

A myślę, że i Ty byś mnie kojarzyła. Teraz piszę z nowego konta, bo nie mam dostępu do starego. 😂

Nie jest źle, ale czy tylko ja jestem tak mega zmęczona każda najmniejszą nawet czynnością życiową? 😂
Ja też jestem mega zmęczona, do tego bolą mnie cycki i mam mdłości -.- I szalonego 3 latka na pokładzie który nie chodzi do przedszkola :D

reklama
Do góry