moja rocznica ślubuWitam się i ja termin orientacyjnie wychodzi na 16 czerwca ja się cieszę ogromnie! To moja 3 ciąża, mam już córkę z grudnia 2017 i druga z mają 2020 ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja rocznica ślubuWitam się i ja termin orientacyjnie wychodzi na 16 czerwca ja się cieszę ogromnie! To moja 3 ciąża, mam już córkę z grudnia 2017 i druga z mają 2020 ;D
HejCześć dziewczyny!
I ja się nieśmiało witam z Wami. Wątek cały nadrobiony, mam nadzieję, że będzie nas więcej jeszcze.
Roboczo termin wyliczony na 16 czerwca, ale na pewno jeszcze do poprawki.
Ogólnie nie wiem jak Wy, ale ja jak zobaczyłam blada kreskę wczoraj na teście (wyszła dopiero po 5 minutach) to dostałam takiego pietra na myśl o ciąży. Dzisiaj z rana kreska pojawiła się szybciej, może delikatnie mocniejsza i radość miesza się ze strachem.
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny
hej, gratulacje! Jak widzisz taką różnice wieku? W sensie trzy lata? u nas będzie 2 lata 9 mcyWitam się i ja termin orientacyjnie wychodzi na 16 czerwca ja się cieszę ogromnie! To moja 3 ciąża, mam już córkę z grudnia 2017 i druga z mają 2020 ;D
o widzisz jakie spotkanieO Hej! Gratuluję
Pamiętam Cię z majówek 2020.
Średnio jeszcze mój dwulatek przyniósł wirusowe że żłobka.. Jutro robię druga betę ciekawe czy wzrasta prawidłowo jak tak to w pon lekarzI jak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny ?
u mnie wyjątkowo dobrze cudowna odmiana bo z dziewczynami w ciąży wieczne mdłości miałam…I jak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny ?
Hej! U mnie różnie. Wczoraj cały dzień kręciło mi się głowie i jestem słaba. Dzisiaj mniej zawrotów, trochę mdłości, ale za to mecze się jakbym maraton przebiegła. A jak reszta?I jak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny ?
Ja w końcu chyba wychodzę z tej tragicznej choroby mamy trochę słońca więc skorzystałam dziś i właśnie wróciłyśmy z córą do domu.Hej! U mnie różnie. Wczoraj cały dzień kręciło mi się głowie i jestem słaba. Dzisiaj mniej zawrotów, trochę mdłości, ale za to mecze się jakbym maraton przebiegła. A jak reszta?
Ja już byłam w z om 5+0 ale z usg wyszło 4+2. Na pewno poszłabym później ale ze miałam 4 lata temu CP a teraz bol z jednej strony brzucha to już zaczęłam się stresować. Następną wizytę mam 28.10 i to z om będzie 8+0. Ogólnie to wolałabym wcześniej jeszcze iśću mnie wyjątkowo dobrze cudowna odmiana bo z dziewczynami w ciąży wieczne mdłości miałam…
W którym tc umawiacie się na pierwszą wizytę?