reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Cześć dziewczyny! ☺️
I ja się nieśmiało witam z Wami. Wątek cały nadrobiony, mam nadzieję, że będzie nas więcej jeszcze.
Roboczo termin wyliczony na 16 czerwca, ale na pewno jeszcze do poprawki. 🤭
Ogólnie nie wiem jak Wy, ale ja jak zobaczyłam blada kreskę wczoraj na teście (wyszła dopiero po 5 minutach) to dostałam takiego pietra na myśl o ciąży. Dzisiaj z rana kreska pojawiła się szybciej, może delikatnie mocniejsza i radość miesza się ze strachem.
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny ❤️
Hej ☺️

Hej! U mnie różnie. Wczoraj cały dzień kręciło mi się głowie i jestem słaba. Dzisiaj mniej zawrotów, trochę mdłości, ale za to mecze się jakbym maraton przebiegła. A jak reszta?
Ja w końcu chyba wychodzę z tej tragicznej choroby 😵‍💫 mamy trochę słońca więc skorzystałam dziś i właśnie wróciłyśmy z córą do domu.

Jeżeli chodzi o samą ciążę to oprócz ciągnięcia w dole brzucha na razie nie mam żadnych innych objawów. Było mi chwilę niedobrze ale nie wiem czy to nie od choroby po prostu 😅 w pierwszej ciąży od 17 tygodnia puchły mi strasznie stopy, pod koniec wyglądały jak nogi słonia także jestem baaaardzo ciekawa czy w tej będzie podobnie 🙈 oby nie 😅

Nie wiem czy już pisałam, zapisałam się na pierwszy skan na 24 października 🥰

reklama
u mnie wyjątkowo dobrze :D cudowna odmiana bo z dziewczynami w ciąży wieczne mdłości miałam…
W którym tc umawiacie się na pierwszą wizytę?:)
Ja już byłam w z om 5+0 ale z usg wyszło 4+2. Na pewno poszłabym później ale ze miałam 4 lata temu CP a teraz bol z jednej strony brzucha to już zaczęłam się stresować. Następną wizytę mam 28.10 i to z om będzie 8+0. Ogólnie to wolałabym wcześniej jeszcze iść :D

Do góry