reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja się właśnie zapisałam na wizytę prywatną 9.10 w urodziny męża. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok bo mam ból po prawej stronie i już się boję że może być powtórka CP, chociaż wtedy była po lewej stronie wiec Liczę że z tego jajnika była owulacji i on po prostu teraz cały czas 'pracuje'. Jutro jadę powtórzyć betę

reklama
Bardzo mi przykro :( ❤️‍🩹
Ja się właśnie zapisałam na wizytę prywatną 9.10 w urodziny męża. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok bo mam ból po prawej stronie i już się boję że może być powtórka CP, chociaż wtedy była po lewej stronie wiec Liczę że z tego jajnika była owulacji i on po prostu teraz cały czas 'pracuje'. Jutro jadę powtórzyć betę
Trzymam kciuki! Ja tez mialam okropne bole brzucha, nie pamietam z pierwszej ciazy, zeby byly az tak mocne, a na wizycie okazalo sie, ze jest ok ☺️ Musimy myslec pozytywnie 🤞🏻

Wracam od lekarza. Pojawił się jakoś pęcherzyk . Lekarz widzi to wszystko pozytywnie . Beta nie spada tylko rośnie. Nie dużo ale rośnie. Dziś powtórzyłam wyniki i zobaczymy. W środę znów sprawdzę przyrost i w piątek na uzg. takie złudne nadzieję 😞

Wracam od lekarza. Pojawił się jakoś pęcherzyk . Lekarz widzi to wszystko pozytywnie . Beta nie spada tylko rośnie. Nie dużo ale rośnie. Dziś powtórzyłam wyniki i zobaczymy. W środę znów sprawdzę przyrost i w piątek na uzg. takie złudne nadzieję 😞
Kurczę to wciąż trzymam mocno kciuki!!! A co powiedział na ten mały przyrost?

Współczuję Wam bardzo dziewczyny stresu, z którym się mierzycie.. trzymam kciuki za to aby było u Was dobrze 🤍

Ja jestem dziś po pierwszej wizycie i mamy już serduszko 🥹 od dziś już jestem na zwolnieniu, zaczynamy nieśmiało cieszyć się ciążą i celebrować ostatnie miesiące we troje 🤭

reklama
Dziewczyny a jaką miałyście betę w 4+6? Ja się zastanawiam czy nie mam za małej a dopiero jutro przyrost mogę sprawdzić

Do góry