reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Wczoraj robiłam pierwszy raz i to bylo 4+6 i beta była 1374. Ogólnie to pobolewa mnie podbrzusze po prawej stronie, po lewej tylko czasami zaboli. A że 4 lata temu miałam CP tylko właśnie z lewej strony to jestem przewrażliwiona. Udało mi się umówić lekarza dzisiaj na 20:45. Także jak beta rośnie to powinien zobaczyć już pęcherzyk w macicy
Trzymam kciuki za ladny pecherzyk 😍

Mnie też w pierwszej ciąży ciągnęło z jednej strony i wszystko było okej :) pamiętajcie że to co wypisują w necie to MOŻE być objaw czegoś tam, ale może też być zwykły symptom w ciąży :)

Ja teraz byłam tak chora że już wkręcałam sobie jakąś sepsę bo miałam prawie wszystkie objawy i czułam się jak trup także nie jestem lepsza z googlowaniem 😂

Weszły mi też mdłości, przy kaszlu nie polecam 😵‍💫 ciągle mam odruch wymiotny 😅

Nic z tych rzeczy. Tylko brzuch ciągnie, kłuje, szczególnie z prawej strony
Nie no chyba nie można mieć takiego pecha i 2 raz CP przechodzić ☹️.
Ja też miałam CP i nie mam jajowodu, później zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowego syna.
Do dzisiaj mnie ciągnie strona po CP a w ciąży prawidłowej fizjologicznej też mnie ciągnęło z lewego jajowodu 🤷
Daj znać 🤞

Nie no chyba nie można mieć takiego pecha i 2 raz CP przechodzić ☹️.
Ja też miałam CP i nie mam jajowodu, później zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowego syna.
Do dzisiaj mnie ciągnie strona po CP a w ciąży prawidłowej fizjologicznej też mnie ciągnęło z lewego jajowodu 🤷
Daj znać 🤞
Ja miałam CP z lewej strony ale na szczęście beta zatrzymała się na chyba niecałe 600 także byłam leczona zachowawczo. Potem zdrowa ciąża z której urodziłam syna i zobaczymy teraz. Mam nadzieję że będzie wszystko ok albo chociaż że to nie CP właśnie. Tym razem boli mnie z prawej strony.

Ja dziewczyny jednak się z Wami żegnam . Dostałam wyniki bety. W sobotę było 551 a dziś 432. Więc to koniec. Nie wiem teraz tylko czy odstawić luteinę czy co ... Lekarza już nie ma 😞
Trzymam za Was Kochane mocno kciuki . Powodzenia . Rosnijcie zdrowo ❤️

Skontroluj te betę dla bezpieczeństwa czy dalej spada bo jak lekarz przy tak niskich wartościach widział pęcherzyk to niestety brzmi to jak CP

reklama
Do góry