amusedxxx
Fanka BB :)
Dużo ciepłego picia i płukanie wodą z soląDziewczyny co na bolące gardło ? Wiem że np tantum verde można, ale jakieś pastylki może znacie z propolisem albo coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo ciepłego picia i płukanie wodą z soląDziewczyny co na bolące gardło ? Wiem że np tantum verde można, ale jakieś pastylki może znacie z propolisem albo coś?
Ja nie mówię o wyłącznie, tylko przyciszeniu odrobinę żeby się tak nie darło. no u mnie raczej ciotka z tego korzysta, nie raz e nocy obudziło ją gdy spadł cukier, ogólnie zadowolona.To jest nieprawda. Mój syn ma ten sensor (ma cukrzycę typu 1) i notorycznie ma wyłączone jakiekolwiek powiadomienia (jest nastolatkiem więc w*ebka). Więc można je sobie ustawić pod siebie.
Ja nie mówię o wyłącznie, tylko przyciszeniu odrobinę żeby się tak nie darło. no u mnie raczej ciotka z tego korzysta, nie raz e nocy obudziło ją gdy spadł cukier, ogólnie zadowolona.
A gdzie? W aplikacji czy w telefonie? Nie będę się kłócić bo ja z tego nie korzystam a osoba która to ma to pokolenie nie wychowane na smartfonach wiec rozumieszA ja Ci mówię, że możesz to ustawić jak chcesz bo ja mam ustawione
Plukanie woda z sola jest najlepsze i zawsze mi pomaga tylko trzeba zaczac od razu a nie jak jest juz bardzo zle. Po wszystkich tabletkach do ssania zawsze gardlo bolalo mnie jeszcze bardziej i zapalenie sie zaognialo.Dużo ciepłego picia i płukanie wodą z solą
Ja mam wrażenie że po płukance z solą zaraz bym wymiotowałaPlukanie woda z sola jest najlepsze i zawsze mi pomaga tylko trzeba zaczac od razu a nie jak jest juz bardzo zle. Po wszystkich tabletkach do ssania zawsze gardlo bolalo mnie jeszcze bardziej i zapalenie sie zaognialo.
Ja jeszcze sse swiezy imbir i pije herbate z imbirem. Kanapka z czosnkiem tez nie zaszkodzi
Ja wymiotowałam nawet bez ciąży po niejJa mam wrażenie że po płukance z solą zaraz bym wymiotowała
Ja na odwrót, ciągle jestem głodna, zjem coś i za godzinę już mnie ssie w żołądkuNadal nie mam ochoty na nic do jedzenia , wszystko mi śmierdzi i jestem ciągle zmęczona w pierwszej ciąży to miałam ochotę na źle jedzenie , a teraz dosłownie mógłbym nie jeść zmuszam się bo muszę …
Jezu mam to samo. Jedzenie z automatu No bo przecież trzeba odżywić to dzieciątko. Ostatnio to właśnie też zaczyna mi wszystko śmierdzieć, wyjdzie do sklepu to masakra. Dziś zrobiłam sobie kawe i spoko. Dopóki nie poczułam jej aromatu że świeżo zmielonych ziaren. Mąż się śmieje ze ta ciaze chyba będę przechodzić inaczejNadal nie mam ochoty na nic do jedzenia , wszystko mi śmierdzi i jestem ciągle zmęczona w pierwszej ciąży to miałam ochotę na źle jedzenie , a teraz dosłownie mógłbym nie jeść zmuszam się bo muszę …