reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Cześć dziewczyny, ja dzisiaj w końcu byłam zrobić betę i progesteron. We wtorek zrobię ponownie badania. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Chociaż nadal mam bóle podbrzusza. W sumie to bardziej po prawej stronie i już się stresuje. Ale przy tej wartości bety to już powinno być widać pęcherzyk w macicy prawda? Także jutro będę się umawiać i może znajdą jakieś miejsce. Wychodzi mi termin na 09.06.2025 i 4+6
Screenshot_20241006-142116_Gallery.jpg

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj w końcu byłam zrobić betę i progesteron. We wtorek zrobię ponownie badania. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Chociaż nadal mam bóle podbrzusza. W sumie to bardziej po prawej stronie i już się stresuje. Ale przy tej wartości bety to już powinno być widać pęcherzyk w macicy prawda? Także jutro będę się umawiać i może znajdą jakieś miejsce. Wychodzi mi termin na 09.06.2025 i 4+6 Zobacz załącznik 1665693
Powinno, od 1000 już podobno widać ☺️

W zeszłym cyklu miałam dziwną sytuację z testami, na każdym wychodził cień, już się nastawiłam, że cos może z tego być, poszłam na betę, która wyniosła 4,1 i na następny dzień przyszła okropna @. Strasznie się boję, że to się powtórzy chociaż testy w tym cyklu wyglądają zupełnie inaczej i nie trzeba się przyglądać, żeby zobaczyć 🙈
ja tak miałam za pierwszym razem, ledwo widoczny pozytyw i miesiączka przyszla, okazało się, że był biochem, ale te kreski to faktycznie tylko pod mikroskopem były widoczne 🫢

ja tak miałam za pierwszym razem, ledwo widoczny pozytyw i miesiączka przyszla, okazało się, że był biochem, ale te kreski to faktycznie tylko pod mikroskopem były widoczne 🫢
No serio, wtedy mi się wydawało, że są mocniejsze ale jak porównuje zdj z aktualnymi to jednak nie 😅
A jak następne ciaze po tym biochemie?

Cześć dziewczyny, ja dzisiaj w końcu byłam zrobić betę i progesteron. We wtorek zrobię ponownie badania. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Chociaż nadal mam bóle podbrzusza. W sumie to bardziej po prawej stronie i już się stresuje. Ale przy tej wartości bety to już powinno być widać pęcherzyk w macicy prawda? Także jutro będę się umawiać i może znajdą jakieś miejsce. Wychodzi mi termin na 09.06.2025 i 4+6 Zobacz załącznik 1665693
Piękny wynik! Piękny progesteron! ❤️

A ze mnie los się śmieje. 😔
Robiłam wczoraj betę, wyników do tej pory nadal brak
I jak tam, dostalas w koncu wyniki? 🥺
Hej, nieśmiale przycupnę i poobserwuję co słychać w wątku.
U mnie testy pozytywne, wczorajsza beta 46, dziś 11dpo, do dnia przewidywanej miesiączki jeszcze trochę brakuje. Nie chce zapeszać ale mam nadzieje, ze coś się z tego rozwinie, jeśli wszystko byłoby ok to przewidywany termin według aplikacji 15.06 🤞
Natrętnie testuję, żeby sprawdzić czy przypadkiem paski nie jaśnieją. Też tak macie czy wpadam w paranoje?
Witaj! ☺️ Ja w tej ciazy tez testowalam duzo wiecej, wiec nie martw sie, wszystko okej 😂

Piekny progesteron 😍 Pecherzyk powinien byc widoczny, zwlaszcza, ze do wizyty ta beta jeszcze urosnie.

Super, ze jest nas coraz wiecej ☺️

reklama
U mnie teraz druga ciąża ale przyznaje się, że też robię dalej testy 🙈 chociaż powinnam dać głowie odpocząć. Z córką miałam blade krechy i pierwszà bete 45 a po czterech dniach 160 więc przyrosty były na początku kiepskie, a później już nie sprawdzałam, więc zakładam że w tej ciąży jest to samo - teraz dopiero 4 dni od pierwszego testu widzę że ciemnieją :)

Do góry