reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Cześć dziewczyny, ja dzisiaj w końcu byłam zrobić betę i progesteron. We wtorek zrobię ponownie badania. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Chociaż nadal mam bóle podbrzusza. W sumie to bardziej po prawej stronie i już się stresuje. Ale przy tej wartości bety to już powinno być widać pęcherzyk w macicy prawda? Także jutro będę się umawiać i może znajdą jakieś miejsce. Wychodzi mi termin na 09.06.2025 i 4+6
Screenshot_20241006-142116_Gallery.jpg

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj w końcu byłam zrobić betę i progesteron. We wtorek zrobię ponownie badania. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Chociaż nadal mam bóle podbrzusza. W sumie to bardziej po prawej stronie i już się stresuje. Ale przy tej wartości bety to już powinno być widać pęcherzyk w macicy prawda? Także jutro będę się umawiać i może znajdą jakieś miejsce. Wychodzi mi termin na 09.06.2025 i 4+6 Zobacz załącznik 1665693
Powinno, od 1000 już podobno widać ☺️

W zeszłym cyklu miałam dziwną sytuację z testami, na każdym wychodził cień, już się nastawiłam, że cos może z tego być, poszłam na betę, która wyniosła 4,1 i na następny dzień przyszła okropna @. Strasznie się boję, że to się powtórzy chociaż testy w tym cyklu wyglądają zupełnie inaczej i nie trzeba się przyglądać, żeby zobaczyć 🙈
ja tak miałam za pierwszym razem, ledwo widoczny pozytyw i miesiączka przyszla, okazało się, że był biochem, ale te kreski to faktycznie tylko pod mikroskopem były widoczne 🫢

ja tak miałam za pierwszym razem, ledwo widoczny pozytyw i miesiączka przyszla, okazało się, że był biochem, ale te kreski to faktycznie tylko pod mikroskopem były widoczne 🫢
No serio, wtedy mi się wydawało, że są mocniejsze ale jak porównuje zdj z aktualnymi to jednak nie 😅
A jak następne ciaze po tym biochemie?

Cześć dziewczyny, ja dzisiaj w końcu byłam zrobić betę i progesteron. We wtorek zrobię ponownie badania. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Chociaż nadal mam bóle podbrzusza. W sumie to bardziej po prawej stronie i już się stresuje. Ale przy tej wartości bety to już powinno być widać pęcherzyk w macicy prawda? Także jutro będę się umawiać i może znajdą jakieś miejsce. Wychodzi mi termin na 09.06.2025 i 4+6 Zobacz załącznik 1665693
Piękny wynik! Piękny progesteron! ❤️

A ze mnie los się śmieje. 😔
Robiłam wczoraj betę, wyników do tej pory nadal brak
I jak tam, dostalas w koncu wyniki? 🥺
Hej, nieśmiale przycupnę i poobserwuję co słychać w wątku.
U mnie testy pozytywne, wczorajsza beta 46, dziś 11dpo, do dnia przewidywanej miesiączki jeszcze trochę brakuje. Nie chce zapeszać ale mam nadzieje, ze coś się z tego rozwinie, jeśli wszystko byłoby ok to przewidywany termin według aplikacji 15.06 🤞
Natrętnie testuję, żeby sprawdzić czy przypadkiem paski nie jaśnieją. Też tak macie czy wpadam w paranoje?
Witaj! ☺️ Ja w tej ciazy tez testowalam duzo wiecej, wiec nie martw sie, wszystko okej 😂

Piekny progesteron 😍 Pecherzyk powinien byc widoczny, zwlaszcza, ze do wizyty ta beta jeszcze urosnie.

Super, ze jest nas coraz wiecej ☺️

reklama
U mnie teraz druga ciąża ale przyznaje się, że też robię dalej testy 🙈 chociaż powinnam dać głowie odpocząć. Z córką miałam blade krechy i pierwszà bete 45 a po czterech dniach 160 więc przyrosty były na początku kiepskie, a później już nie sprawdzałam, więc zakładam że w tej ciąży jest to samo - teraz dopiero 4 dni od pierwszego testu widzę że ciemnieją :)

Do góry