Peauela
Fanka BB :)
@angeliskax i @holenderka92 cholernie przykro mi czytać przez co przechodzicie tulę Was, nie wiem co powiedzieć innego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro, przerabiałam to dwa razyDzięki! Właśnie u mnie to tak wygląda.
@angeliskax i @holenderka92 cholernie przykro mi czytać przez co przechodzicie tulę Was, nie wiem co powiedzieć innego
Dziękuję dziewczyny, ale widocznie to nie był ten moment. Będzie dobrze!Bardzo mi przykro, przerabiałam to dwa razy
Nie ,niema nadal. Niepotrzebnie sobie to robiłam . Dwa dni czekania i nadzieji. Jutro i tak mam lekarza więc mogłam odpuścić tą betęI jak tam, dostalas w koncu wyniki?
Witaj! Ja w tej ciazy tez testowalam duzo wiecej, wiec nie martw sie, wszystko okej
Piekny progesteron Pecherzyk powinien byc widoczny, zwlaszcza, ze do wizyty ta beta jeszcze urosnie.
Super, ze jest nas coraz wiecej
mam tak samo miałam jechać na betę we wtorek ale jadę jutro bo świrujęHej, nieśmiale przycupnę i poobserwuję co słychać w wątku.
U mnie testy pozytywne, wczorajsza beta 46, dziś 11dpo, do dnia przewidywanej miesiączki jeszcze trochę brakuje. Nie chce zapeszać ale mam nadzieje, ze coś się z tego rozwinie, jeśli wszystko byłoby ok to przewidywany termin według aplikacji 15.06
Natrętnie testuję, żeby sprawdzić czy przypadkiem paski nie jaśnieją. Też tak macie czy wpadam w paranoje?
Ja jakoś nie mogę uwierzyć w to, że mogłoby się nam poszczęścić. Mi się chyba jutro nie uda zrobic, myślę że dopiero we wtorek właśnie. Przeraża mnie bol brzucha jak na okresmam tak samo miałam jechać na betę we wtorek ale jadę jutro bo świruję
Ja tak miałam zarówno w pierwszej jak i w tej ciąży.Ja jakoś nie mogę uwierzyć w to, że mogłoby się nam poszczęścić. Mi się chyba jutro nie uda zrobic, myślę że dopiero we wtorek właśnie. Przeraża mnie bol brzucha jak na okres
Przykro miMam wynik.
Przykro mi, wiem przez co teraz przechodziszMam wynik.