reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Akcja NOCNIK !!!

reklama
A u mnie stoi w łaziece od poł roku i moje dziecko usiasc na niego nie chce wcale...nic nie pomaga.Jedyne do czego słuzy to do wrzucania tam roznych rzeczy przez Julie:tak:Akcje zaczynamy pod koniec kwietnia.

U nas nocnikowa tragedia:wściekła/y:. Kuba przestał nawet kupkę wołać. Tzn. woła,ale jak już ma w pampku:no:. Nie wiem co mu się stało,bo juz tak ładnie robił na nocniczek,a teraz nawet jak widze,że kupka idzie i go posadzę to nie chce zrobić dopiero jak założe pampersa na pupę to robi:szok::baffled:

Nina tez ostatnio ma fochy i nie chce siadac. tylko kupke robi do nocnika i normalnie wola, jak sie jej chce. dzis rano jak robilam sniadanie przyszla do mnie, pokazala palcem na pampers mowi "mama, kupka". posadzilam ja na nocnik i zrobila :tak:

To Hania sie od wczoraj odbrazila na nocnik,siusiamy i kupciamy.w prawdzie nie wola,ale jak zauwazam,ze idze cos ciezszego,to poczeka,a z siuskami,to trafiam po prostu.
Czy Wasze dzieci,tez smieszy puszczanie bąka do nocnika?Hania jest zawsze mocno uhahana jak jej sie wymsknie..:-D

Gosia odkad skonczyla roczek robi kupki na nocnik z siusianiem jest roznie. Akcje siusiu na nocniku chce zaczac jak sie troche cieplej na dworze zrobi.
A co do puszczania baczkow to Gosie w ogole to bardzo smieszy.
Przeprazam za brak polskich liter, cos mi klawiatura szwankuje:-(

A u nas sie troszke ta sparwa uwstecznila.
Siusiu i kupka czasem laduje w nocniku,raczej dzieki mojemu przypilnowaniu.Tylko,ze Hania znowu wstaje z tak osikana pielucha po nocy,ze wazy z 5 kilo i czesto spodenki sa lekko mokre,musze ja w nocy pzrebierac.

reklama
Moja Amelka zaczyna siadać na nocniku...ale tylko w ciuszkach :baffled:...jakby sie ją rozebrało to jest krzyk, płacz i ogólna histeria :sorry2:....ja nie wiem jak ja nauczę to moje dziecko sikania do nocnika jak ona ciągle jest na NIE :eek::unsure::huh::hmm:

Do góry