reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Akcja NOCNIK !!!

reklama
A u mnie stoi w łaziece od poł roku i moje dziecko usiasc na niego nie chce wcale...nic nie pomaga.Jedyne do czego słuzy to do wrzucania tam roznych rzeczy przez Julie:tak:Akcje zaczynamy pod koniec kwietnia.

U nas nocnikowa tragedia:wściekła/y:. Kuba przestał nawet kupkę wołać. Tzn. woła,ale jak już ma w pampku:no:. Nie wiem co mu się stało,bo juz tak ładnie robił na nocniczek,a teraz nawet jak widze,że kupka idzie i go posadzę to nie chce zrobić dopiero jak założe pampersa na pupę to robi:szok::baffled:

Nina tez ostatnio ma fochy i nie chce siadac. tylko kupke robi do nocnika i normalnie wola, jak sie jej chce. dzis rano jak robilam sniadanie przyszla do mnie, pokazala palcem na pampers mowi "mama, kupka". posadzilam ja na nocnik i zrobila :tak:

To Hania sie od wczoraj odbrazila na nocnik,siusiamy i kupciamy.w prawdzie nie wola,ale jak zauwazam,ze idze cos ciezszego,to poczeka,a z siuskami,to trafiam po prostu.
Czy Wasze dzieci,tez smieszy puszczanie bąka do nocnika?Hania jest zawsze mocno uhahana jak jej sie wymsknie..:-D

Gosia odkad skonczyla roczek robi kupki na nocnik z siusianiem jest roznie. Akcje siusiu na nocniku chce zaczac jak sie troche cieplej na dworze zrobi.
A co do puszczania baczkow to Gosie w ogole to bardzo smieszy.
Przeprazam za brak polskich liter, cos mi klawiatura szwankuje:-(

A u nas sie troszke ta sparwa uwstecznila.
Siusiu i kupka czasem laduje w nocniku,raczej dzieki mojemu przypilnowaniu.Tylko,ze Hania znowu wstaje z tak osikana pielucha po nocy,ze wazy z 5 kilo i czesto spodenki sa lekko mokre,musze ja w nocy pzrebierac.

reklama
Moja Amelka zaczyna siadać na nocniku...ale tylko w ciuszkach :baffled:...jakby sie ją rozebrało to jest krzyk, płacz i ogólna histeria :sorry2:....ja nie wiem jak ja nauczę to moje dziecko sikania do nocnika jak ona ciągle jest na NIE :eek::unsure::huh::hmm:

Do góry