reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Potrzebuje się wygadać...

Niestety w życiu mało kiedy układa się wszystko po myśli jak byśmy tego chcieli. Zawsze się trafią jakieś trudności. Z dziecka akurat powinnaś się najbardziej cieszyć, zobaczysz jak je pokochasz jak się urodzi. Nie ma co się teraz wszystkim zamartwiać, powinnaś skupić się na sobie teraz i dziecku aby nie doświadczało już stresów w brzuchu. Co do partnera nie chce cie straszyć ale raczej takie zachowanie do niczego dobrego nie prowadzi na przyszłość. Już mój kiedyś był leser i na mojej głowie była większość obowiązków a gdy pojawiły się dzieci to więcej marudzi niż robi. Mam z nim 2 malutkich dzieci i jak bym cofla czas to bym raczej innego ojca dla nich wybrała niż mojego męża 😂. Więc widzisz życie mało kiedy jest kolorowe i piękne jak sobie wszystko zaplanujemy. Ale glowa do góry 😀
Wiesz, ze to post sprzed 2 lat?:)

reklama
Do góry