reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Akcja NOCNIK !!!

U nas jak u Katki - kupka czy siusiu ląduje w nocniczku dzięki temu,że przypilnuje. Jak nie to idzie wszystko w pampka:baffled:. Oj ciężko będzie

reklama
u nas kupka tylko na nocnik jest - i Ninka wyraznie wola "kupka" i leci do nocniczka. siku nie wola, ale juz niedlugo koniec z pieluchami - jak tylko sie naprawde ociepli, to bede ja puszczac bez pieluchy, tylko w majtkach.

U nas bez zmian- Paula chetnie siada na nocniku, ale na 2-3 sekundy, pozniej wstaje, dziwi sie, ze nic nie ma i drugi raz juz nie da sie posadzic:dry:

U Nas Dawid może siedziec i siedziec ... nie zawsze coś zrobi, ale jak zrobi to chwali sie wszem i wobec :-D ... zasługa żłobka :tak:

Musze sie pochwalic - Ninka od piatku nie zrobila ani razu siuku w pieluszke :tak::tak::tak: nauczyla sie pieknie wolac i czekac az usiadzie na nocnik albo nasiusia na trawke. nawet w nocy wstaje i wola albo budzi sie z sucha pieluszka. po domu chodzi juz bez pieluszki, tylko jak wychodzimy to zakladam jej na wszelki wypadek.

Ale jestem DUMNA :-):-):-)

Moja Ninka dopoki chodzila w pampku tez nie wolala. ale w zeszly weekend zaczelam ja puszczac po domu bez pampka, tylko w majtkach i spodenkach. i jak sie posikala i miala morke ciuszki, to wyraznie jej to przeszkadzalo. i tak coraz czesciej wolala, az zupelnie sie nauczyla :tak: takze na moja ten sposob podzialal :-)

reklama
GUFI- gratulacje dla Ninki.
Mądra dziewczynka z niej :)
U nas z tym sadzaniem na nocnik jest srednio na jeza.
Raz Macius sie wysika ...w raz nie,
Kupki jeszcze nie udalo sie w nocnik zrobic..zawsze sie chowa gdzies za firanką i robi a potem przychodzi zadowolony juz po fakcie :(

Do góry