reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Akcja NOCNIK !!!

U nas jak u Katki - kupka czy siusiu ląduje w nocniczku dzięki temu,że przypilnuje. Jak nie to idzie wszystko w pampka:baffled:. Oj ciężko będzie

reklama
u nas kupka tylko na nocnik jest - i Ninka wyraznie wola "kupka" i leci do nocniczka. siku nie wola, ale juz niedlugo koniec z pieluchami - jak tylko sie naprawde ociepli, to bede ja puszczac bez pieluchy, tylko w majtkach.

U nas bez zmian- Paula chetnie siada na nocniku, ale na 2-3 sekundy, pozniej wstaje, dziwi sie, ze nic nie ma i drugi raz juz nie da sie posadzic:dry:

U Nas Dawid może siedziec i siedziec ... nie zawsze coś zrobi, ale jak zrobi to chwali sie wszem i wobec :-D ... zasługa żłobka :tak:

Musze sie pochwalic - Ninka od piatku nie zrobila ani razu siuku w pieluszke :tak::tak::tak: nauczyla sie pieknie wolac i czekac az usiadzie na nocnik albo nasiusia na trawke. nawet w nocy wstaje i wola albo budzi sie z sucha pieluszka. po domu chodzi juz bez pieluszki, tylko jak wychodzimy to zakladam jej na wszelki wypadek.

Ale jestem DUMNA :-):-):-)

Moja Ninka dopoki chodzila w pampku tez nie wolala. ale w zeszly weekend zaczelam ja puszczac po domu bez pampka, tylko w majtkach i spodenkach. i jak sie posikala i miala morke ciuszki, to wyraznie jej to przeszkadzalo. i tak coraz czesciej wolala, az zupelnie sie nauczyla :tak: takze na moja ten sposob podzialal :-)

reklama
GUFI- gratulacje dla Ninki.
Mądra dziewczynka z niej :)
U nas z tym sadzaniem na nocnik jest srednio na jeza.
Raz Macius sie wysika ...w raz nie,
Kupki jeszcze nie udalo sie w nocnik zrobic..zawsze sie chowa gdzies za firanką i robi a potem przychodzi zadowolony juz po fakcie :(

Do góry