Moniqa hahahahahahahaha napisane w przebajeczny sposób, ale się uśmiałam, aż monitor oplułam, a tak swoją drogą to już neźle stron :naprodukowałyśmy" o siusiach i kupkachFormichiere jak nauczyc to jeszcze nie wiem, bo sama jestem na etapie ;-) ... ale ja np. jak widze ze Dawidek wlaczyl produkcje sadzam go szybko na nocnik ... narazie przerywa to akcje produkcji, ale z czasem moze skapuje ze na siedzaco z luznym otworkiem kupkowym jest wygodniej ;-)
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
To Hania ,gdy dopada ja ochota lub mus kupkowy,zwykle idzie tam gdzie moze byc sama,kuca i dzierga.JAk sie do niej zblizam,wyciaga reke przed siebie,rozprostwuje palce<pokazuje takie STOP> i mowi nie!!!! co ozn,nie zblizac sie,nie odzywac,nie oddychac najlepiej...
ale..............
od kilku dni,Hania zaczela wolac 1 i 2 na nocnik,sa wpadki....czasem niezrozumiale dla mnei,ale tak jakby sie ruszalo...'
powiedzcie,czy Wasze dzieci tez tak maja,ze zrobia siku,calkeim duzo na nocnik,podciagacie majty,dziecko odchodzi,mijaja 2 minutki i znowu sika,tym razem wpadka..bo mialam tak kilka razy...i o co kaman tutaj?????nie wysikuje do konca czy sie podziebila od tych majtek?
ale..............
od kilku dni,Hania zaczela wolac 1 i 2 na nocnik,sa wpadki....czasem niezrozumiale dla mnei,ale tak jakby sie ruszalo...'
powiedzcie,czy Wasze dzieci tez tak maja,ze zrobia siku,calkeim duzo na nocnik,podciagacie majty,dziecko odchodzi,mijaja 2 minutki i znowu sika,tym razem wpadka..bo mialam tak kilka razy...i o co kaman tutaj?????nie wysikuje do konca czy sie podziebila od tych majtek?
Czarodziejka
Fanka BB :)
Katuś pewnie ze tak. Dzisiaj Maciej zrobił kupke na kibelek...może nie po 2 minutach ale po jakims czasie zrobil dokladnie to co Hania..schowal sie i perfidnie narobil w pieluche....mimo ze wczesniej sie wykupkal na kibelku. A i z siusianiem takie wpadki były...dobrze ze dzieci chca sie zalatwiac na nocniczek czy kibelek.....bo wiem ze są takie ze nie ma mowy o sadzeniu na nocnik!
Moniqa
i moje dwie połówki :)
a ja myślałam, że panie urzędniczki to takie sztywniaki, a tu proszę:
..
Ja Ci dam sztywniaki ;-) ...
a propos sztywniaków ... to mój syn zawsze takie robil ;-) (nie zatwardzenie, ale porzadna kupa jak u doroslego mezczyzny ;-)) .. ale od jakiegos czasu mientkie sie zrobily ... czy to mozliwe ze od zmiany pokarmu? ... w sumie to co sie je ma duzy wpływ ... hmmm ... teraz gorzej sie czysci tylek
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Moniqa to taki niewinny żarcik miał być
a zmiana pokarmu oczywiście ma wpływ na zmianę konsystencji kupki...
Elis przeciez wiem :-) ... inaczej bym Cie znalazla i wlała na goły tylek .. ;-) ... wiem gdzie mieszkasz
elisabeth
Październik '06 i '09
Zapraszam, ale na goły tyłek to tylko mój mąż może mnie lać;-)... wiem gdzie mieszkasz
P.S. A ja myslałam, że dziś tylko ja na BB będę, a tu miła niespodzianka
to całkiem podobnie jak u nas, nauka trwa od 2 tygodni, ale chyba to ja nie jestem psychicznie nastawiona i ... brak mi cierpliwości, dlatego różnie bywa z tym sadzaniem raz jest nocnik, raz pielucha. czasem nawet wyjdzie zrobienie siusiu i okrzyki "brawo", ale drugi raz juz w majty
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
raz jest nocnik, raz pielucha. czasem nawet wyjdzie zrobienie siusiu i okrzyki "brawo", ale drugi raz juz w majty
Cuś takiego i u nas jest
Amelka czasami robi tak że przychodzi do mnie mówiąc siiiiii...więc idziemy do łazienki i chociaż okazuje się że siku jest już w pampersie to jednak wysadzam ją jeszcze na kibelek....chyba dobrze robię, bo najważniejsze jest to że mała WIE że jest siku....