reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Akcja NOCNIK !!!

Formichiere jak nauczyc to jeszcze nie wiem, bo sama jestem na etapie ;-) ... ale ja np. jak widze ze Dawidek wlaczyl produkcje sadzam go szybko na nocnik ... narazie przerywa to akcje produkcji, ale z czasem moze skapuje ze na siedzaco z luznym otworkiem kupkowym jest wygodniej ;-)
Moniqa hahahahahahahaha napisane w przebajeczny sposób, ale się uśmiałam, aż monitor oplułam, a tak swoją drogą to już neźle stron :naprodukowałyśmy" o siusiach i kupkach:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
To Hania ,gdy dopada ja ochota lub mus kupkowy,zwykle idzie tam gdzie moze byc sama,kuca i dzierga.JAk sie do niej zblizam,wyciaga reke przed siebie,rozprostwuje palce<pokazuje takie STOP> i mowi nie!!!! co ozn,nie zblizac sie,nie odzywac,nie oddychac najlepiej...:rofl2:
ale..............
od kilku dni,Hania zaczela wolac 1 i 2 na nocnik,sa wpadki....czasem niezrozumiale dla mnei,ale tak jakby sie ruszalo...'
powiedzcie,czy Wasze dzieci tez tak maja,ze zrobia siku,calkeim duzo na nocnik,podciagacie majty,dziecko odchodzi,mijaja 2 minutki i znowu sika,tym razem wpadka..bo mialam tak kilka razy...i o co kaman tutaj?????nie wysikuje do konca czy sie podziebila od tych majtek?

Katuś pewnie ze tak. Dzisiaj Maciej zrobił kupke na kibelek...może nie po 2 minutach ale po jakims czasie zrobil dokladnie to co Hania..schowal sie i perfidnie narobil w pieluche....mimo ze wczesniej sie wykupkal na kibelku. A i z siusianiem takie wpadki były...dobrze ze dzieci chca sie zalatwiac na nocniczek czy kibelek.....bo wiem ze są takie ze nie ma mowy o sadzeniu na nocnik!

a ja myślałam, że panie urzędniczki to takie sztywniaki, a tu proszę:
..

Ja Ci dam sztywniaki :-D;-) ...
a propos sztywniaków ... to mój syn zawsze takie robil ;-) (nie zatwardzenie, ale porzadna kupa jak u doroslego mezczyzny ;-)) .. ale od jakiegos czasu mientkie sie zrobily ... czy to mozliwe ze od zmiany pokarmu? ... w sumie to co sie je ma duzy wpływ ... hmmm ... teraz gorzej sie czysci tylek :dry:

Moniqa to taki niewinny żarcik miał być:zawstydzona/y:
a zmiana pokarmu oczywiście ma wpływ na zmianę konsystencji kupki...

Pogoda nie wskazujaca u Nas na spacer i wykorzystuje wolne chwile ... czytaj. kiedy mąz zajmuje sie Dawidkiem ;-)
jak tylko mąz to poprosze Go zeby i ode mnie cos tam dodal :-D;-)

to całkiem podobnie jak u nas, nauka trwa od 2 tygodni, ale chyba to ja nie jestem psychicznie nastawiona i ... brak mi cierpliwości, dlatego różnie bywa z tym sadzaniem :) raz jest nocnik, raz pielucha. czasem nawet wyjdzie zrobienie siusiu i okrzyki "brawo", ale drugi raz juz w majty :)

reklama
raz jest nocnik, raz pielucha. czasem nawet wyjdzie zrobienie siusiu i okrzyki "brawo", ale drugi raz juz w majty :)

Cuś takiego i u nas jest :zawstydzona/y:

Amelka czasami robi tak że przychodzi do mnie mówiąc siiiiii...więc idziemy do łazienki i chociaż okazuje się że siku jest już w pampersie to jednak wysadzam ją jeszcze na kibelek....chyba dobrze robię, bo najważniejsze jest to że mała WIE że jest siku....

Do góry