reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Akcja NOCNIK !!!

reklama
Monia3 trzymam kciuki...
ja kupiłam nocnik w kształcie sedesu i... nic nie zwojowałam;-) he he... ale ja sie już tym nie stresuję...

helol
tytul tego tematu jest odpwiedni do sytuacji sprzed 40 minut ,ktora mialam z Hanna J
!!!
To byla akcja nocnik!!! Zjadlysmy obiad i poszlysmy umyc lapki.Zaproponowalam Hani,zeby usiadla na nocniku.Najpeirw nie chciala,potem jej sie zachcialo.I siedzi...i siedzi....
i siedzi...
no to mowie,wstan,nie ma co siedziec..
wstala,zaczynam zakladac pieluche
a tu histeria...ze ona chce blee
to znwou sadzam..siedzii..
w koncu juz mi sie odechcialo,wiec zakladam pieluche..i znowu histeria,bo ona nie chce pieluchy...ale nie wola tez na nocnik..wyla z 20 minuut,az udalo mi sie ja utulic i sie upokoila...zlazla ze mnie,poszla sie bawic i teraz nowu siedzi obok mnie ..na nocniku,bo chciala bleee...
i co ja mam zrobic?????? Bo tak od pon mniej wiecej.... Jak chodzi w gatkach to sika w nie....
------------------------------------------------------------

A oto rada mojego meza,co do tego co WAM napisalam.Gadalam z nim niedawno na gg:
cytat ,,to załóz jej taki wielki sweter na tyłek i przyklej taśmą klejącą" Rozsmieszyl mnie tak mocno ,ze sie posmarkalam.:-DM:-Doze powinnam tak zrobic:rofl2:??
---------------------
Hania wlasnie wstala,w nocniku pustki,mowie zalozymy pieluche,ta...ze chce bleeeeee i znwou siedzi...
prosze o rady????????

no dobra zrobila siku..przy zakladaniu piluchy bylo @#$%^#@!@,ale poniewaz szlysmy dac kibelkowi pic,to sie jej zapomnialo..
siuski - to picie ,kupka to jedzonko dla kibelka...tak sobie moiwmy..no i HAnia kocha kaczuszke z nocnika,bo ja przytulala po drodze:rofl2::baffled::-)
co mam robic meczyc ja pieluchami czy siebie scierniem mokrych plam??????

Katka....uśmiałam się :-D:-D:-D Jak Hania chce siedzieć to niech siedzi --> opcje są dwie: albo w końcu zrobi to bleee do nocnika albo znudzi się jej siedzenie i ubierze pampka ;-):-)

Edit: pisałyśmy w tym samym czasie -- ja chyba darowałabym jej te pieluchy...

Ostatnia edycja:
Katuś może faktycznie pozwól posiedzieć Hani na nocniczku skoro jej sie to tak podoba...w końcu zobacz jakie są tego plusy - mała grzecznie siedzi, masz ją na oku i czas na bb;-):-). No a tak poważnie może fakt,ze zaczęła siadać i wołać jest znakiem,że już przyszedł ten moment i warto spróbowac ją popuszczać bez pampka:dry:

Tylko ona nie robi sobie nic z tego..rozumeicie..jest jej swobodniej bez pieluchy...a nie wola w ogole... dzisi zasikala 3 pary spodni..i mi sie odechcialo...To przebieranie ubran na moje traktuje jak zmiane pieluchy...
ale dobra poslucham WAS..od jutra ;-)

reklama
Katus może faktycznie spróbuj kilka dni...
U nas jest tak, że Kuba czasami pokaże że chce se posiedzieć na nocniku i nic nie zrobi a za chwilkę robi kupalca w pampresa, on w ogóle to jak schodzi z nocnika to chce zeby mu pieluchę założyć, nawet sam sie kładzie na łózko i bierze dupke do góry:baffled:

Do góry