reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Akcja NOCNIK !!!

reklama
Monia3 trzymam kciuki...
ja kupiłam nocnik w kształcie sedesu i... nic nie zwojowałam;-) he he... ale ja sie już tym nie stresuję...

helol
tytul tego tematu jest odpwiedni do sytuacji sprzed 40 minut ,ktora mialam z Hanna J
!!!
To byla akcja nocnik!!! Zjadlysmy obiad i poszlysmy umyc lapki.Zaproponowalam Hani,zeby usiadla na nocniku.Najpeirw nie chciala,potem jej sie zachcialo.I siedzi...i siedzi....
i siedzi...
no to mowie,wstan,nie ma co siedziec..
wstala,zaczynam zakladac pieluche
a tu histeria...ze ona chce blee
to znwou sadzam..siedzii..
w koncu juz mi sie odechcialo,wiec zakladam pieluche..i znowu histeria,bo ona nie chce pieluchy...ale nie wola tez na nocnik..wyla z 20 minuut,az udalo mi sie ja utulic i sie upokoila...zlazla ze mnie,poszla sie bawic i teraz nowu siedzi obok mnie ..na nocniku,bo chciala bleee...
i co ja mam zrobic?????? Bo tak od pon mniej wiecej.... Jak chodzi w gatkach to sika w nie....
------------------------------------------------------------

A oto rada mojego meza,co do tego co WAM napisalam.Gadalam z nim niedawno na gg:
cytat ,,to załóz jej taki wielki sweter na tyłek i przyklej taśmą klejącą" Rozsmieszyl mnie tak mocno ,ze sie posmarkalam.:-DM:-Doze powinnam tak zrobic:rofl2:??
---------------------
Hania wlasnie wstala,w nocniku pustki,mowie zalozymy pieluche,ta...ze chce bleeeeee i znwou siedzi...
prosze o rady????????

no dobra zrobila siku..przy zakladaniu piluchy bylo @#$%^#@!@,ale poniewaz szlysmy dac kibelkowi pic,to sie jej zapomnialo..
siuski - to picie ,kupka to jedzonko dla kibelka...tak sobie moiwmy..no i HAnia kocha kaczuszke z nocnika,bo ja przytulala po drodze:rofl2::baffled::-)
co mam robic meczyc ja pieluchami czy siebie scierniem mokrych plam??????

Katka....uśmiałam się :-D:-D:-D Jak Hania chce siedzieć to niech siedzi --> opcje są dwie: albo w końcu zrobi to bleee do nocnika albo znudzi się jej siedzenie i ubierze pampka ;-):-)

Edit: pisałyśmy w tym samym czasie -- ja chyba darowałabym jej te pieluchy...

Ostatnia edycja:
Katuś może faktycznie pozwól posiedzieć Hani na nocniczku skoro jej sie to tak podoba...w końcu zobacz jakie są tego plusy - mała grzecznie siedzi, masz ją na oku i czas na bb;-):-). No a tak poważnie może fakt,ze zaczęła siadać i wołać jest znakiem,że już przyszedł ten moment i warto spróbowac ją popuszczać bez pampka:dry:

Tylko ona nie robi sobie nic z tego..rozumeicie..jest jej swobodniej bez pieluchy...a nie wola w ogole... dzisi zasikala 3 pary spodni..i mi sie odechcialo...To przebieranie ubran na moje traktuje jak zmiane pieluchy...
ale dobra poslucham WAS..od jutra ;-)

reklama
Katus może faktycznie spróbuj kilka dni...
U nas jest tak, że Kuba czasami pokaże że chce se posiedzieć na nocniku i nic nie zrobi a za chwilkę robi kupalca w pampresa, on w ogóle to jak schodzi z nocnika to chce zeby mu pieluchę założyć, nawet sam sie kładzie na łózko i bierze dupke do góry:baffled:

Do góry