reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

tekila nie wiem czy znajdziesz lekki z gondolą, dopiero parasolki są na tyle lekkie, że można zabrać pod pachę i są poręczne.
U mnie na osiedlu sąsiadki trzymają wózki w bagażnikach aut, żeby nie nosić i chyba zrobię to samo...

reklama
Larkaa, ja tak robiłam. Mieliśmy malutkie mieszkanie i nie miałam gdzie wózka trzymać, więc nocować w samochodzie :) . Polecam to rozwiązanie

Hmm pewnie ja też rady nie dam..myślałam o piwnicy czy by tam stelaż na noc nie wkładać.. ale może auto to lepszy pomysł.. jeszcze mam czas pomyśleć :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Tekila, ja wolalam auto, bo dopóki dziecko nie jest mobilne, to mogę je spokojnie położyć na tylnym siedzeniu, w minute złożyć wózek i heja na spacer :) nie miałabym siły targac wózka z piwnicy, ale ja to jak jestem leniuch ;). Podziwiam mamy, które noszą wózek po schodach!

Virtuti a widzisz dobrą rzecz powiedziałaś :-) no fakt dziecko można położyć z tylu i złożyć wózek :-) widzisz jednak doświadczenie robi swoje!

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
Do góry