reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
No tak oni to widzą, że kupujesz bo ładny i zupełnie w ciemno. No średnio mi się to widzi nawet jak można odesłać. Bo po pierwsze- czeka się miesiąc na wózek q jeżeli się nie trafi to co kolejny miesiąc na inny? Dwa to dużo kasy, na której zwrot też się czeka nawet do 2 tygodni. Więc to jest wręcz śmieszne....Ale dziwi mi, że w żadnym sklepie nie mają go na stanie... albo jest słabo znany albo kiepski, skoro nikt go nie kupuje bo inaczej mieliby go w magazynach. Może jest tylko zwyczajnie ładny....
Zawsze myślałam, że wybór wózka będzie takim miłym wydarzeniem a teraz już mnie od tego głowa boli :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten riko też jest fajny, w moim stylu :-) ech ja czuje, że chyba sama pojadę jeszcze raz do kilku sklepów i popatrzę...a później z mężem ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja chyba będę oryginalna z wózkiem. Po synku mam espiro gtx - gondolę ze stelażem i niestety fotelik nam przepadł i jeśli nie uda mi się dokupić nosidła do niego (a niestety z tego co widzę to żaden z dobrych fotelików nie jest kompatybilny) to kupię zestaw xlander xrun z nosidłem besafe albo maxi cosi. Spacerówkę od tego wózka miałam dla syna i na moje wiejskie wertepy te wielkie koła były niezastąpione :p

piękny jest ten mutsy igo i jak mało miejsca zajmuje w bagażniku, zakochałam się w nim, ale rozum mi mówi - głupia - po wiosce i piaskach nie przejdziesz nim.... i co tu zrobić :D serce czy rozum :p

tekila - hehe masz racje, pozostaje mi śliczności kupić do ubierania :p a dla dziewczynki takie cudaa że sie napatrzeć nie mogę (niestety jak się rodził Filip to dla chłopców były albo niebieskie albo buro brązowe :( )

reklama
Tekila ale do sklepu oni zamawiają. Płacisz przy odbiorze. A jeśli Ci się nie spodoba to nikt cię nie zmusi do zakupu. To śmieszne, tak jak Aria napisała.

Do góry