reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Julianign tu masz jakąś stronę może Ci się trochę rozjasni. Jest wiele dobrych firm.

Ruda no jak już masz łóżeczko to bez sensu nowe. Bo z lozeczkiem wydasz ok 300 zł

Ann no niby mam bo bede pozyczac. Myslalam ze synka przeniesiemy do doroslego lozka ale jeszcze za maly. Wedruje w nocy, wstaje po kilka razy. Lepiej dla niego I dla nas ( bo sie wyspimy ) spac jeszcze w lozeczku

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ruda a to może kupcie takie łóżeczko w którym potem można odkręcić boki i jest tapczan dla starszego. Wtedy Jasia dacie do tego nowego jak podrosnie, a Zuzie do obecnego łóżeczka Jasia.

Ja przy pierwszym foteliku zaufałam ADAC. Ale zwracając uwagę na bezpieczeństwo , a nie na kategorie ogólną. Mam cybex aton 2. Teraz fotelik jest u siostry i na ok 3 miesiące będę pożyczać fotelik od koleżanki. Bałabym się kupić używke. Bo nawet po małej stłuczce fotelik jest do wymiany. No a poza tym nie powinien być starszy niż ok. 5 lat z uwagi na zużywające się plastiki.
Bardzo dużo wypadków jest niedaleko domu, więc na to bym też nie patrzyła. Isofix natomiast zwiększa bezpieczeństwo najczęściej i poprawia wygodę. Ale jeżeli ktoś nie może sobie pozwolić (ja nie miałam ), to wystarczy odpowiednio montować fotelik dopasowany do samochodu i będzie dobrze.
Kolejny fotelik to dopiero jazda z wyborem... moja np. jeździ dalej tyłem mimo choroby loko. Bezpieczeństwo ważniejsze ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już wybrałam wózek :-) inny niż miał być ale jaki leki! Cały waży 8,9kg :-) :-) :-) e sensie stelaż i gondola razem!!! Nur jest tak ładny jak esoander ale ale :-) kolor cr-12
Link do: Camarelo Carmela

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tekila upewnij się lepiej czy ta waga jest z kółkami bo producenci też robią takie myki, moim zdaniem coś jest tutaj podejrzane z tą waga.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila upewnij się lepiej czy ta waga jest z kółkami bo producenci też robią takie myki, moim zdaniem coś jest tutaj podejrzane z tą waga.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Neila ja ten wózek widziałam i macałam i jest o niebo lżejszy od innych bez względu na jego prawdziwą wagę. Do tego ma jak dla mnie bardzo wygodne odpinanie gondoli, ponieważ nie trzeba jednocześnie naciskać guzików tylko każdy z osobna co przy moim wzroście jest dużym ułatwieniem, że nie będę musiała cała się przekładać nad wózkiem :-) w sumie wczoraj widziałam razem z 30-40 różnych modeli i tylko ten wyróżniał się lekkością. Szkoda, że nie jest też tak ładny ale po dwóch spacerach raczej nie będę patrzyła czy jest piękny ale czy wygodny :-) muszę jeszcze pojechać w jedno miejsce zobaczyć dwa inne modele tego producenta(nowsze) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila jak to na zamówienie i co każą co go kupić ??? Śmieszne ...
Ja wczoraj zapytałam o riko expero który mi się podoba facet powiedział ze nie ma bo u nas w mieście teraz inne marki są popularne. Powiedziałam mu ze zanim się zdecyduje to chciałabym obejrzeć pojeździć sprawdzić go ogólnie. I normalnie mi zamówił. .. jeszczę się pytał które kolory mi się najbardziej podobaja. ... dałam mu nr tel ma dzwonić jak będzie i nie ma czegoś takiego ze ja go musze kupić ....

Do góry