reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Te ubranka szyje juz duzo dziewczyn i firm. Ale ja mam juz wybrane u Mia Jg. Jak masz fejsa to wyskoczy.
Ja czekam az urodze i na spokojnie wybiore pasujace do płci. I tak spacerowke wyciagne wiosna.

reklama
1466184178-5d0tui.jpeg
specjalnie przeszłam sie zrobić zdjęcie dla Ciebie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna aleja. W zimie bedziesz miec maly problem. Ja mam sanki ;-) ;)

Widzisz. Bbubbka.
Sa plus i minusy.
Masz dodatkowy wydatek na sanki i gracą Ci w chałupie, ale Betka sniegu tez dlugo nie naoglada bo sypną solą, odgarną i jeszcze piasku walną.
Tylko betka w szpilkach a my relaksy albo gumofilce. I widoki podziwiac.
Fajna aleja.
Pisz do wójta burmistrza ze quinny kupujesz i zeby o droge zadbał.

Mi sie tu podoba, cisza, spokój żaden sąsiad ryja nie drze, samochodów nie słychać :)
Sanki na pewno kupie choć jak będzie tyle śniegu co w tym roku czyli niecały miesiąc to za wiele sie nie przydadzą :D

Haha droga prywatna sama asfalt musiałabym sobie położyć :D ale w przyszłym roku na zimę może w zimie mam plan przeprowadzki wiec robić nie będę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niee ja chodze w dresach i adidasach to dalabym rade na tej drodze..
Niestety nawet snieg czlowiekowi zabrudzą i zabiorą dziady:p
A mi pozostaje mieszkac i slyszec jak nachlani menele wracaja z imprezki:D

Betka wszystko ma plusy i minusy. Mieszkanie w miescie tez. Lekarze pod reka. Monopolowy 24/h, odgarniete chodniki, ciepla woda z miasta, place zabaw...
Pewnie jest więcej tego tylko ja burak jestem.
Do kina czy na basen mozna i ze wsi podjechać raz w tygodniu.

reklama
Do góry