reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Te ubranka szyje juz duzo dziewczyn i firm. Ale ja mam juz wybrane u Mia Jg. Jak masz fejsa to wyskoczy.
Ja czekam az urodze i na spokojnie wybiore pasujace do płci. I tak spacerowke wyciagne wiosna.

reklama
1466184178-5d0tui.jpeg
specjalnie przeszłam sie zrobić zdjęcie dla Ciebie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna aleja. W zimie bedziesz miec maly problem. Ja mam sanki ;-) ;)

Widzisz. Bbubbka.
Sa plus i minusy.
Masz dodatkowy wydatek na sanki i gracą Ci w chałupie, ale Betka sniegu tez dlugo nie naoglada bo sypną solą, odgarną i jeszcze piasku walną.
Tylko betka w szpilkach a my relaksy albo gumofilce. I widoki podziwiac.
Fajna aleja.
Pisz do wójta burmistrza ze quinny kupujesz i zeby o droge zadbał.

Mi sie tu podoba, cisza, spokój żaden sąsiad ryja nie drze, samochodów nie słychać :)
Sanki na pewno kupie choć jak będzie tyle śniegu co w tym roku czyli niecały miesiąc to za wiele sie nie przydadzą :D

Haha droga prywatna sama asfalt musiałabym sobie położyć :D ale w przyszłym roku na zimę może w zimie mam plan przeprowadzki wiec robić nie będę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niee ja chodze w dresach i adidasach to dalabym rade na tej drodze..
Niestety nawet snieg czlowiekowi zabrudzą i zabiorą dziady:p
A mi pozostaje mieszkac i slyszec jak nachlani menele wracaja z imprezki:D

Betka wszystko ma plusy i minusy. Mieszkanie w miescie tez. Lekarze pod reka. Monopolowy 24/h, odgarniete chodniki, ciepla woda z miasta, place zabaw...
Pewnie jest więcej tego tylko ja burak jestem.
Do kina czy na basen mozna i ze wsi podjechać raz w tygodniu.

reklama
Do góry