reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

image.jpg Ann to turystyczne jest nawet lepsze ale i droższe:( poszperam troche na ebay i pewno znajdę używane:)

Piekle te kocyki, moja mama tez robi na drutach i szydełku dla wnuka :) jeden po córci zostawiłam na pamiątkę ale jest biało- różowy wiec raczej sie nie przyda:( ale mam dla niej nowa misje wypatrzyłam taki kocyk do wózka mam nadzieje ze jej wyjdzie:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    805,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Ja tak myślę, że chyba sama podejmę próbę z tym kocem :-) pojadę do babci, żeby mi przypomniała jak to szło i może do października coś zrobię :-) jak nie to chociaż opaska będzie he he :-) to tak a propos mojej kiedyś chęci zrobienia mężowi szala ... tak mi to szło, że po roku miałam opaskę :-) :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila super pomysł:) ja tez kiedyś postanowiłam prezent mężowi własnoręcznie zrobić, wydawało sie takie proste jak patrzyłam jak moja mam je robi. Niestety szal był tak zbity i pozwijany ze prędzej by sie na nim powiesił niz w zimie jako szal nosił:(
Moze jak przestane pracować to tez spróbuje super by było zrobienie czegoś dla maluszka samemu, powodzenia Tekila:)

Agica a ile kosztuje to drewniane? Też widziałam że nie mało. Wolę dołożyć i mieć wielofunkcyjne. A są i używane tylko trzeba poszukać.

Ann ja znalazłam to drewniane z materacykiem za £65 tylko 3-4 tygodnie trzeba czekać bo oni je ściagają gdzies z Europy, moze z pl :)
No i raczej ma wakacje nie bede go targać, wiec to twoje jest lepsze

reklama
No wiem, bardziej mi sie podoba drewniane ale ja mam juz dwa i to duże 140 długie a to wielofunkcyjne moze mi sie bardziej przydac:) jeszcze mam troche czasu na zastanowienie:)

Do góry