reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Dzięki dziewczyny :-) będę wdzięczna za taka wyprawkę Ann jak znajdziesz czas :-) czyli ogólnie lepiej większe najwyżej się coś podwinie a tych małych dosłownie po kilka :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
Wow, powiem Wam, ze ja mialam calkiem sporo na rozmiar 50 i wszystkie mi sie przydaly. Kylie jak sie urodzila to miala 48 cm, prawie miesiac uzywalam 50-tek, bo w 56 sie topila.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Aria, rodzilam dokladnie w wyznaczonej dacie porodu :) Zreszta do tej pory nie jest duza, w pazdzierniku skonczy 10 lat a ma 129 cm. Ja bylam taka sama w jej wieku.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ciężko stwierdzić, bo cała wyprawkę kupowałam w Anglii i w ciuszkach 0-3 mała się topila zaraz po urodzeniu. Mialam tylko jednego bodziaka i jeden komplecik dresowy w mniejszym rozmiarze więc teraz będę musiała coś mniejszego kupić.

Liv córcia malutka, ale właśnie wydaje mi się ze jak Potrzeba to można tych małych ubranek na szybko dokupić, a jednak teraz częściej się słyszy ze dzieci rodzą się 56-60 cm

reklama
Ja jestem ciekawa na ile wpływ na wzrost dziecka ma wzrost rodziców? Bo ja np mam 159 a maż 186... Ja przy urodzeniu miałam 2500kg i 50 cm a maż był ponad 3kg i chyba 56 cm :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Do góry