reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja nie chcę z wami pisać bo mam inne fora,tylko wasze sposoby na rozwiązywanie problemów mogą pomóc innym dziewczyną a wy je odcinanie od siebie, ale nie będę tego komentować bo z waszej strony tylko hejt... Żegnam panie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt sie od nikogo nie odcina. Jakbys zauwazyla to duzo z nas pisze tutaj z wami. Po to, zebyscie napisaly cos o sobie i rozkrecily troche ten temat. Ale skoro tak Ci sie tu nie podoba, to po co tu wogole sie logowalas. Jakos inne dziewczyny potrafia tu pisac, a Ty stwarzasz problemy.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Ja nie chcę z wami pisać bo mam inne fora,tylko wasze sposoby na rozwiązywanie problemów mogą pomóc innym dziewczyną a wy je odcinanie od siebie, ale nie będę tego komentować bo z waszej strony tylko hejt... Żegnam panie.

Za to Ty uprawiasz politykę miłości. Żegnamy!

f2w3rjjgpsehityp.png

Hej Weries:) gratulacje. Ja kupuję tylko jak coś mi wyjątkowo wpadnie w oko i kupiłam jedną paczkę ciuszkow używanych na allegro. Zakupy planuje zacząć na poważnie od połowy kwietnia bo muszę mieć dokładną listę co mi potrzebne:p
Ja też brałam luteine teraz powoli odstawiam biorę co drugi dzień.

w57v9jcg3uhs5hfl.png

Jestem w 13 tygodniu ciąży. Staraliśmy się o dzidzie pół roku. Wiem... To nie jest jakiś długi okres... Ale już się martwilam. Tak mam :) czuje się dobrze. Generalnie nie mam żadnych objawów. Przyjmuje luteine. W sumie na prośbę własną (motywowaną brakiem regularnych miesiączek) no i dość długim okresem starania. Dwóch lekarzy podtrzymało moja prośbę. Dla dzidziusia jeszcze nic nie kupiłam... Jeszcze troszkę :) ale znamy już płeć. :) chociaż możemy się jeszcze zdziwić w dniu porodu. Różnie bywa. :)
Heju!
Ja jestem w 18 tygodniu i nie nam pojęcia kto to tam do nie puka :D
Coś czuje ze jakiś siurek mnie od środka smyra :p
Mam 1.5 rocznego synka Gabriela :)
Strasznie chciałabym juz coś kupić ale sie cykam :D

Co ty wprowadzasz za cyrki, jakieś zamknięte grupy? Jeśli ktoś jest w ciąży u chce dołączyć to co robisz za problem? Szefowa za 5groszy.... Co za tajemnice możesz tam pisać? Sorki ale nie rozumiem twojego podejścia...

Haha :D
Pani juz dziękujemy :p

Z tego co widzę to wcale wrześniową mamą nie bedziesz, wiec po co w ogole wchodzic na watek wrześniówek? [emoji23] Zeby gownoburze rozkręcic? [emoji28][emoji28]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Skąd ja to znam?! Ano tak, mam w domu dwa kocurki :)
My mamy tylko wstawkę z ekoskory :) Pamiętajcie, że ekoskóra więcej waży :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

też chciałam wstawki chociaż, ale uznaliśmy że jak mam się bać wstawić wózek do mieszkania to szkoda zamieszania :p kot skacze na drzwi z podłogi to na wózek bez problemu da rade ;D

Witam z rana :)

reklama
Do góry