reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Co ty wprowadzasz za cyrki, jakieś zamknięte grupy? Jeśli ktoś jest w ciąży u chce dołączyć to co robisz za problem? Szefowa za 5groszy.... Co za tajemnice możesz tam pisać? Sorki ale nie rozumiem twojego podejścia...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tylko dodam że to była decyzja wspólna dziewczyn na zamkniętym, a Nessi tylko realizuje ustalenia więc odpuść sobie personalne ataki. Inni też mają grupy zamknięte i czasami juz wcale nie przyjmują nowych i też jest dobrze.

No widzę że dałam wam temat do rozmowy, a o nerwicy to się na tym forum dużo dowiedziałam, moje nerwy to nic, nie życzę wam takich stanów jak tam dziewczyny mają i nie śmiejcie się z tego. Pozdrawiam serdecznie [emoji3]

Podobno łatwiej pomylić chłopca z dziewczynką niż odwrotnie.
Mi ginekolog powiedziała, że 100% gwarancji na początku nigdy nie ma. Bo potem przy porodzie są niespodzianki ;D Dlatego ja tak czy tak pokoik zrobię i wózek kupie uniwersalny (tj nie różowy i nie niebieski).

Moja Olcia była chłopcem do 20 tc :D
Ale Nevka ma sytuację odwrotną :p U dziewczynki wyrósł siurek. Nie @Nevka? :D

No widzę że dałam wam temat do rozmowy, a o nerwicy to się na tym forum dużo dowiedziałam, moje nerwy to nic, nie życzę wam takich stanów jak tam dziewczyny mają i nie śmiejcie się z tego. Pozdrawiam serdecznie [emoji3]

Nie ma to jak rozpętać burzę a potem na innym forum reklamować ten wątek odwracając kota ogonem. Nikt sobie z nerwicy nie kpił, tylko z Twojego napastliwego zachowania. Przeczytałaś jednego-dwa posty i wyciągnęłaś błędną opinię nie pytając żadnej z Nas o zdanie. Teraz z podkulonym ogonem poszłaś na swój wątek bo draki nie dało się odkręcić i po fakcie stwierdziłaś, że niepotrzebnie zabierałaś głos.
Następnym razem zamiast dać upust emocjom wystarczy zapytać dlaczego postanowiłyśmy zamknąć wątek. I koleżanek do swojej zadymy nie mieszaj bo nerwica to poważna choroba, one w odróżnieniu od Ciebie nie szukają zaczepki bo mają dosyć własnych problemów i nie szukają innych.

Hej kochane. To i ja napiszę, bo chętnie poznam nowe wrzesnioweczki [emoji3]

Dodam, że mi też ciężko było się tu wbić, na wątek zamknięty i ciężko było trochę poznać dziewczyny, bo weszłam w grupę już po tym, jak laski były bardzo zżyte ze sobą.

Nie miejcie żali o ten wątek zamknięty, w poprzedniej ciąży też taki miałyśmy. I równolegle otwarty. Piszemy o rzeczach bardzo prywatnych i jak już ktoś do nas dołącza to chcemy być chociaż w miarę pewne, że będzie z nami pisać [emoji4]

U nas podobno dziewczynka, ale jeszcze nic nie kupiłam dla maleństwa.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a umie któraś zrobić coś fajnego na szydełku? Bo mnie kusi zrobić taki kocyk dla maluszka [emoji4] tyle że szydełka nigdy w ręce nie mialam[emoji1] da radę się samemu nauczyć prostego wzoru z YouTube?

reklama
Dziewczyny a umie któraś zrobić coś fajnego na szydełku? Bo mnie kusi zrobić taki kocyk dla maluszka [emoji4] tyle że szydełka nigdy w ręce nie mialam[emoji1] da radę się samemu nauczyć prostego wzoru z YouTube?

Ja próbowałam ale w poprzedniej ciąży zapału mi brakło. Mam tylko maleńka czapeczkę [emoji6]

f2w3rjjgpsehityp.png

Do góry