no ale szynke nakladaja po upieczeniu pizzy, jedyne co to ze toxo ginie po 5 min w 70 st no a mysle ze pizza oddawala taka temp jak na nia goraca polozyli i stad pewnie ser sie roztopil tez no ale stres mamPrzecież to było w piecu, nie nakręcaj się aż tak, będzie dobrze
reklama
Cysia92
Zaciekawiona BB
Ja zjadłam ostatnio burgera medium.. i też się stresowałam że głupia janie panikuj! Ja czasami już też nie pamiętam co wolno a co nie. Pewnie tyle rzeczy nieświadomie zjadłyśmy… ja np jadłam ostatnio salami. I w sumie nie wiem czy nie pamiętam że nie wolno czy nie wiedziałam. Kolega mnie uświadomił.
A salami na pizzy nie można??
boboo
Zaciekawiona BB
W czwartek zapłaciłam 500 zł za wizytę. Portfel boli, ale zdrowie jest najważniejsze. 1 prenatalne prywatnie 700zł.A ile u Was wizyty u gin prywatnie ? U nas w mieście 380 ale to jeden z najdroższych i mimo to ma bardzo dużo papacjentek
boboo
Zaciekawiona BB
Jeśli chodzisz na NFZ to refunduje, jeśli chodzisz prywatnie to nie, a też na NFZ na prenatalne są strasznie duże kolejki.To NFZ nic nie refunduje z badań?
boboo
Zaciekawiona BB
Ja mam do tej pory, ginekolog kazał mi wyciszać biorąc nospęDziewczyny ból miesiączkowy - miewacie? Bo mi od razu się załącza myśl że to biochemiczna i zaraz okres będzie
boboo
Zaciekawiona BB
Spokojnie, ja rozmawiałam że swoją ginekolog a ten temat i ona mówi, że żeby od sera się zarazić to naprawdę trzeba mieć wielkiego pecha i mi powiedział, że na spokojnie ser mogę jeść tylko nie pleśniowy. Także myślę że nie ma co się zbytnio martwić i obsesyjnie czytać składów, byle nie jeść surowego mięsa i ryb, bo to niesie za sobą największe ryzyko.ja co kilka dni mam taki ból, szczególnie wieczorami. Ale przechodzi za kilka godzin, potem kilka dni spokoju i wraca znów. Chyba tak musi być.
Ja natomiast dzisiaj zaliczyłam wpadkę - najprawdopodobniej zjadłam plasterek niepasteryzowanego sera owczego. Trochę panikuję... może za jakiś czas zrobię sobie badania krwi czy na 100% nie było tam bakterii. Bardzo uważam ale mi się niestety przytrafiło. Głupia ja.
na pizzy mozna bo jest pieczona, chodzi o taka prosto z opakowania/od rzeźnikaJa zjadłam ostatnio burgera medium.. i też się stresowałam że głupia ja
A salami na pizzy nie można??
IlaDusia
Fanka BB :)
wow to sporo czyli ten mój jeszcze się tak nie ceni a pamiętam jak 6 lat temu chodziłam prywatnie i mój lekarz brał wtedy 150zl tylkoW czwartek zapłaciłam 500 zł za wizytę. Portfel boli, ale zdrowie jest najważniejsze. 1 prenatalne prywatnie 700zł.
reklama
ina1290
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, postanowiłam dołączyć do wątku bo razem raźniej. Jestem mamą 13 miesięcznego chłopca, ale także 3 aniołków.. przeszłam ciążę pozamaciczną zakończona usunięciem jajowodu, a niedawno okazało się, że jestem w ciąży termin według aplikacji na 28.09.
Beta:
14.01 47,6
16.01 113,3
20.01 500,8
Więc wygląda na chyba całkiem ładne przyrosty. Lekarza mam na 29.01
Beta:
14.01 47,6
16.01 113,3
20.01 500,8
Więc wygląda na chyba całkiem ładne przyrosty. Lekarza mam na 29.01
Podziel się: