Wonderful
Fanka BB :)
Tak zrobiłam, po 14 stej wyniki. Czekam.@Wonderful a co u Ciebie??Robiłaś dziś tą bete?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zrobiłam, po 14 stej wyniki. Czekam.@Wonderful a co u Ciebie??Robiłaś dziś tą bete?
Tak zrobiłam, po 14 stej wyniki. Czekam.
Ja, ja :-) to jest super sprawa. Jak urodziłam drugie to właśnie tak często chodziliśmy na spacery zamiast wózka. Albo jak na chwilę do sklepu - sklepik mały że wózkiem się nie wjedzie, a dzieją na dworze nie zostawię. Nie mówiąc o taszczeniu w dół na całe 5 minut.Manki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm
Co do nosidła ja jestem przeciw niszczy to kręgosłup I mamy I dziecka.
Sa tu jakieś CHUSTOWE mamy? Ja nosilam malego w chuscie jak byl malenki, Teraz też chce kupić chuste.
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! Musi być dobrze :-)Tak zrobiłam, po 14 stej wyniki. Czekam.