reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Tak zrobiłam, po 14 stej wyniki. Czekam.

Czekamy razem z Toba [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Witam się
Manki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm

Co do nosidła ja jestem przeciw niszczy to kręgosłup I mamy I dziecka.

Sa tu jakieś CHUSTOWE mamy? Ja nosilam malego w chuscie jak byl malenki, Teraz też chce kupić chuste.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja, ja :-) to jest super sprawa. Jak urodziłam drugie to właśnie tak często chodziliśmy na spacery zamiast wózka. Albo jak na chwilę do sklepu - sklepik mały że wózkiem się nie wjedzie, a dzieją na dworze nie zostawię. Nie mówiąc o taszczeniu w dół na całe 5 minut.

Anna ja bym spróbowała ale uczciwie czyli bym powiedziała o ciąży.

Dziewczyny ja dziś mam pierwsza wizytę. Już mam lekki stresik, proszę o kciuki po 14

Wonderful kciuki zaciśnięte. A na wizytę kiedy idziesz?

Ja obu nosiłam tak do ok 6 miesiąca. Potem już siedzieć nie chcieli za bardzo z przodu a nigdy się nie nauczyłam wiązania na plecach

Jak urodziłam starszego to chusty nie były jeszcze tak popularne i ludzie się dziwnie patrzyli a teraz to jak jest ciepło to co chwila się widzi dzieci w chuście

reklama
Zooska ja najpierw miałam elastyczną ale szybko wymieniłam na tkaną jak się lato zaczęło. W elastyku zawsze muszą być trzy warstwy materiału a w tkanej może być jedna.

Do góry