reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Tak zrobiłam, po 14 stej wyniki. Czekam.

Czekamy razem z Toba [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Witam się
Manki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm

Co do nosidła ja jestem przeciw niszczy to kręgosłup I mamy I dziecka.

Sa tu jakieś CHUSTOWE mamy? Ja nosilam malego w chuscie jak byl malenki, Teraz też chce kupić chuste.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja, ja :-) to jest super sprawa. Jak urodziłam drugie to właśnie tak często chodziliśmy na spacery zamiast wózka. Albo jak na chwilę do sklepu - sklepik mały że wózkiem się nie wjedzie, a dzieją na dworze nie zostawię. Nie mówiąc o taszczeniu w dół na całe 5 minut.

Anna ja bym spróbowała ale uczciwie czyli bym powiedziała o ciąży.

Dziewczyny ja dziś mam pierwsza wizytę. Już mam lekki stresik, proszę o kciuki po 14

Wonderful kciuki zaciśnięte. A na wizytę kiedy idziesz?

Ja obu nosiłam tak do ok 6 miesiąca. Potem już siedzieć nie chcieli za bardzo z przodu a nigdy się nie nauczyłam wiązania na plecach

Jak urodziłam starszego to chusty nie były jeszcze tak popularne i ludzie się dziwnie patrzyli a teraz to jak jest ciepło to co chwila się widzi dzieci w chuście

reklama
Zooska ja najpierw miałam elastyczną ale szybko wymieniłam na tkaną jak się lato zaczęło. W elastyku zawsze muszą być trzy warstwy materiału a w tkanej może być jedna.

Do góry