reklama
manki3
Fanka BB :)
Też mamy tulęJa dwójkę początkowo nosiłam w chuście, później przerzucałam się na tulę. Nosidło jest spoko tylko ergonomik,a nie wisiadło Chustę chcę kupić bambusową
Dziewczyny ja włączyłam pozytywne myślenie i wierzę, że będzie dobrze. Fora niestety czasami zamiast pomóc to robią nam mały miszmasz w głowie
Nowa chusta tkana podobno jest sztywna i trzeba ją trochę sprać i wygnieść. Ja kupiłam używana więc już była fajna i miękka. Ja mam lennylamb. Generalnie jak porównuję elastyczną i tkaną to jedyny plus elastycznej to to że łatwiej się ją wiąże jak ktoś się dopiero uczy bo można najpierw związać a potem dziecko włożyć. A tkana jest lżejsza, bardziej przewiewna, więcej możliwości daje wiązania, nadaje się dla cięższych nieco dzieci również ale trudniej się wiąże.Zosiu a jaką miałaś chustę ? Ja kupiłam plecioną i ona taka sztywna była, ze użyłam może raz i leży, zastanawiam się czy to ja taka nieogarnięta, że wiązania się nie nauczyłam czy lepsza będzie elastyczna?
Nowa chusta tkana podobno jest sztywna i trzeba ją trochę sprać i wygnieść. Ja kupiłam używana więc już była fajna i miękka. Ja mam lennylamb. Generalnie jak porównuję elastyczną i tkaną to jedyny plus elastycznej to to że łatwiej się ją wiąże jak ktoś się dopiero uczy bo można najpierw związać a potem dziecko włożyć. A tkana jest lżejsza, bardziej przewiewna, więcej możliwości daje wiązania, nadaje się dla cięższych nieco dzieci również ale trudniej się wiąże.
Ja swoją prałam, jednak nie wiele pomogło i sie zniechęciłam [emoji12]
Może tym razem ogarne
eni_
Mańki ja też z dolnośląskiego, do Wrocławia to czasem na zakupy czy do kina jeżdżę
Nevka
U mnie to raczej nie będzie chusty ;P jakoś się nie znam na nich i wgl ;p
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja właśnie odbieram swoje mieszkanie w Sopocie. Jestem tak zadowolona, że wreszcie z mężem i synkiem będziemy mieli własny kąt. pozdrawiam i życzę wytrwałości
Własne mieszkanie eh marzenie tyle lat na karku a maz nigdy nie mial umowy na czas nieokreślony, nikt nam też nic nie dal I nie da od lat wynajmujemy mieszkanie, moze za 3-5 lat uda się kupić mieszkanie ale na pewno nie nowe i na pewno nie duże
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
manki3
A z której strony Wrocławia?Mańki ja też z dolnośląskiego, do Wrocławia to czasem na zakupy czy do kina jeżdżę
Moi rodzice w Jelczu-Laskowicach mieszkają
reklama
ZOOska