reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
O Kola super fajny to jest sposób W ogóle jak się ma inne dzieci maluch w chuste a mama ma wolne rece

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Zosiu a jaką miałaś chustę ? Ja kupiłam plecioną i ona taka sztywna była, ze użyłam może raz i leży, zastanawiam się czy to ja taka nieogarnięta, że wiązania się nie nauczyłam czy lepsza będzie elastyczna?

f2w3rjjgpsehityp.png

Tak gadacie ciągle o objawach i mnie nakrecacie...Nie bolą mnie piersi w ogóle :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz dlatego ja coraz rzadziej pisze :)
Co chwile panika i nakrecanie....
Sama nie czuje się ciazowo ale caly czas staram się myśleć pozytywnie mimo plamien.
Manki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm

Co do nosidła ja jestem przeciw niszczy to kręgosłup I mamy I dziecka.

Sa tu jakieś CHUSTOWE mamy? Ja nosilam malego w chuscie jak byl malenki, Teraz też chce kupić chuste.

Zooska ja znam parę która ma 3 mieszkania na kredyt a wynajmuje 4. Nigdy tego nie zrozumiem :)
Sama mam mieszkanie w Warszawie w ścisłym centrum i je z mężem sprzedajemy żeby pozbyć się kredytu.
Wynajmowalismy przez 3 lata i szczerze nikomu nie polecam takiej szarpaniny z lokatorami i urzędem skarbowym.

Sama nie czuje się ciazowo ale caly czas staram się myśleć pozytywnie mimo plamien.

Zooska ja znam parę która ma 3 mieszkania na kredyt a wynajmuje 4. Nigdy tego nie zrozumiem :)
Sama mam mieszkanie w Warszawie w ścisłym centrum i je z mężem sprzedajemy żeby pozbyć się kredytu.
Wynajmowalismy przez 3 lata i szczerze nikomu nie polecam takiej szarpaniny z lokatorami i urzędem skarbowym.

Ja mam domek na wsi oprócz mieszkania które zajmujemy. Wpadłam na pomysł, że fajnie by było gdyby ktoś tam zamieszkał i zadbał w czasie gdy my mieszkamy w mieście. Za darmo koledze. Wprowadził się z dziewczyną, nabrali psów ze schroniska, wiec mieszkanie zostało osikane, ściany podrapane. Ba! Karnisze pozrywane, normalnie melinę zrobili, stwierdziłam, że bez sensu i już nie wynajmuję bo normalnie mi szkoda.

f2w3rjjgpsehityp.png

Manki wynajmujecie mieszkanie I chcecie kupić mieszkanie pod wynajem nie dla was do zamieszkania hm

Sa tu jakieś CHUSTOWE mamy? Ja nosilam malego w chuscie jak byl malenki, Teraz też chce kupić chuste.

Ja dwójkę początkowo nosiłam w chuście, później przerzucałam się na tulę. Nosidło jest spoko tylko ergonomik,a nie wisiadło:) Chustę chcę kupić bambusową:)

Dziewczyny ja włączyłam pozytywne myślenie i wierzę, że będzie dobrze. Fora niestety czasami zamiast pomóc to robią nam mały miszmasz w głowie:p

No tak, jako inwestycję.

My właśnie jak ognia unikamy kredytów hipotecznych. Tu gdzie teraz mieszkamy musielibyśmy brać kredyt żeby kupić mieszkanie, bo ceny są kosmiczne. Także w grę wchodzi tylko kupno za gotówkę. Akurat w naszej sytuacji kredyt hipoteczny ze względów ekonomicznych się nie opłaca, czy może raczej jest zbyt dużym ryzykiem.
Poza tym ciężko to wytłumaczyć, ale my musimy czuć się "wolni" :p swoje mieszkanie albo dom to chyba jeszcze dla nas za dużo, jeszcze nie dorośliśmy może

reklama
Do góry