reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hmm Wy nie możecie spać, a ja w dzień nie mam z tym problemu. Ogarniam syna do szkoły i sama śpię do 11, a później ledwie z obiadem zdążam 🤣
Ja mam inny problem...
Błagam podrzućcie jakieś piękne imiona dla dziewczynki, bo nadal nie wiem jak się do niej zwracać 😂
Syn chce Blanka, mężowi się nie podoba i jest jeden wielki zamęt :)

:tak:
My też nie mamy imienia dla synka 🙈
Blanka bardzo ładne. Niby oficjalne imię a jakby zdrobnienie 🙂 my jakbyśmy mieli córeczkę to byłaby Laura. Ostatnio mi też się spodobało Adrianna.

reklama
My też nie mamy imienia dla synka 🙈
Blanka bardzo ładne. Niby oficjalne imię a jakby zdrobnienie 🙂 my jakbyśmy mieli córeczkę to byłaby Laura. Ostatnio mi też się spodobało Adrianna.

Dziękuję, miło wiedzieć, że ktoś jeszcze ma z tym problem :)
Mamy syna Szymona :)
Teraz powiedziałam, że jeśli będzie chłopak to będzie Tadzio, Henio lub Antoś :)

Hmm Wy nie możecie spać, a ja w dzień nie mam z tym problemu. Ogarniam syna do szkoły i sama śpię do 11, a później ledwie z obiadem zdążam 🤣
Ja mam inny problem...
Błagam podrzućcie jakieś piękne imiona dla dziewczynki, bo nadal nie wiem jak się do niej zwracać 😂

Helenka, Alicja, Laura, Zuza, Weronika, Marysia. Żeńskich jest mnóstwo ślicznych:D

Ja mam inny problem...

Ja zawsze myślałam, że jak będę mieć dziewczynkę to dam jej na imię Jagoda tylko tak teraz myślę, że pewnie wołaliby do niej Jaga i tak brzydko troche 😁 ale Blanka bardzo mi się podoba. U znajomych jest Zoja, Gabrysia, Marcelinka😁

Ja mam inny problem...

Też mamy problem, nie mamy dalej imienia dla chłopca 🤣🤣🤣

Moja córka jest Maja zaczęła 15 lat i lubi swoje imię😉 a teraz u nas niezmiennie zostaje Lidia ♥️ domownicy nie narzekali i tak zostaje. Kombinowałam różnie ale nie mogłam się przekonać. Ogólnie podoba mi się jeszcze Marlenka 😉 kiedyś już też pisałam , że podobało mi się imię dla synka, ale daliśmy inaczej co było totalną głupotą. Zanim skończył pół roku poszliśmy do urzędu zmienić mu imię i jest Miłoszek u tak powinno być od początku bo tak czułam. Jak jest już jakiś wybór to się nie kombinuje tak jak my to zrobiliśmy wcześniej 😉

Też mamy problem, nie mamy dalej imienia dla chłopca 🤣🤣🤣
My też nie zdecydowaliśmy jeszcze 🙂 na początku ciąży ustaliliśmy z mężem że do porodu nie będziemy nikomu mówić o imieniu aby nie słuchać że wujkowi czy kuzynce się nie podoba. A w sumie wyszło że my naprawdę nie mówimy bo sami jeszcze nie wiemy 🙈

reklama
Do góry