reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hmm Wy nie możecie spać, a ja w dzień nie mam z tym problemu. Ogarniam syna do szkoły i sama śpię do 11, a później ledwie z obiadem zdążam 🤣
Ja mam inny problem...
Błagam podrzućcie jakieś piękne imiona dla dziewczynki, bo nadal nie wiem jak się do niej zwracać 😂
Syn chce Blanka, mężowi się nie podoba i jest jeden wielki zamęt :)

:tak:
My też nie mamy imienia dla synka 🙈
Blanka bardzo ładne. Niby oficjalne imię a jakby zdrobnienie 🙂 my jakbyśmy mieli córeczkę to byłaby Laura. Ostatnio mi też się spodobało Adrianna.

reklama
My też nie mamy imienia dla synka 🙈
Blanka bardzo ładne. Niby oficjalne imię a jakby zdrobnienie 🙂 my jakbyśmy mieli córeczkę to byłaby Laura. Ostatnio mi też się spodobało Adrianna.

Dziękuję, miło wiedzieć, że ktoś jeszcze ma z tym problem :)
Mamy syna Szymona :)
Teraz powiedziałam, że jeśli będzie chłopak to będzie Tadzio, Henio lub Antoś :)

Hmm Wy nie możecie spać, a ja w dzień nie mam z tym problemu. Ogarniam syna do szkoły i sama śpię do 11, a później ledwie z obiadem zdążam 🤣
Ja mam inny problem...
Błagam podrzućcie jakieś piękne imiona dla dziewczynki, bo nadal nie wiem jak się do niej zwracać 😂

Helenka, Alicja, Laura, Zuza, Weronika, Marysia. Żeńskich jest mnóstwo ślicznych:D

Ja mam inny problem...

Ja zawsze myślałam, że jak będę mieć dziewczynkę to dam jej na imię Jagoda tylko tak teraz myślę, że pewnie wołaliby do niej Jaga i tak brzydko troche 😁 ale Blanka bardzo mi się podoba. U znajomych jest Zoja, Gabrysia, Marcelinka😁

Ja mam inny problem...

Też mamy problem, nie mamy dalej imienia dla chłopca 🤣🤣🤣

Do góry