reklama
Elianna
Fanka BB :)
hahah, w poprzedniej ciąży podeszłam z mężem do kasy i dwa razy błędnie wprowadziłam pin, patrze na niego i z taką paniką: zapomniałam pin!!!! serio, nie pamiętam, musisz za to zapłacić!Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja haha az wstyd sie przyznac
Uroki ciąży
ZOOska
Mam pyt czy kogoś W nocy też bola az tak piersi normalnie ich bol spokojnie moge porownac do bolu rany po operacji bez znieczulenia
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola87
Takie głupoty też mnie się śniły -nawet i po dwóch nagich na raz [emoji2] i wtedy stwierdziłam, że koniec z celibatem [emoji2] tym bardziej, że mój T. też przyznał się, że ma już głupie sny [emoji1]Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja haha az wstyd sie przyznac
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola87
Mnie czasem tylko zakłują sutki, a tak oprócz wielkiego apetytu i brzucha to nic mi nie dolega... Sporadycznie zamuli i może zakręci się w głowie jak szybko się położę...Mam pyt czy kogoś W nocy też bola az tak piersi normalnie ich bol spokojnie moge porownac do bolu rany po operacji bez znieczulenia
NeSSi
Moderatorka
Może być żabcia! A u Cię ?Czarna Madzia dziś coś chyba przysnela NeSSi jak samopoczucie? No i Nevka jak sytuacja? A Lola to wiem,że szogunek ma się dobrze
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Nie bój nic ja też mam chore sny [emoji14]Hehe, no Madzia się nie odzywa dzisiaj, ale pewnie zajęta rodziną [emoji4] Nessi już pewnie śpi, a u Nevki na 100% będzie dobrze, bo wyjścia nie ma [emoji8]
Ja zrobiłam sobie drzemkę popołudniu i śniło mi się, że ktoś chciał mnie zabić, więc uciekałam z moją koleżanką z lat szkolnych, autem z jakiś murków skakałam (ja nie mam prawa jazdy), a na koniec poszłyśmy do sklepu, gdzie były same pączki- różne, różniaste [emoji2] ja nie wiem, co jest teraz z moją głową [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
NeSSi
Moderatorka
Ja wolę nie pisać, bo przywołam wilka z lasu...Dziewczyny a jakoe u Was objawy? Ja jeszcze czekam na mdlosci.mialam przy 2 ciazach.malo nie umarlam i az sie denerwuje ze poki co cisza.
U mnie lekkie zawroty glowy i sennosc. Jutro musze zrobic bete bo normalnoe osiwieje chyba
DorciaMamaOlka
U mnie luzik już nie wiem co mam żreć...pączka zagryzam śledziem poza tym czuję się bardzo dobrze ...oby tak dalejMoże być żabcia! A u Cię ?
reklama
NeSSi
Moderatorka
No widzisz ... u Ciebie kulinarne wodze fantazji poruszane. A ja mizerny chlebek z serkiem żółtym próbuję wcisnąć z modlitwą by nie wróciłoU mnie luzik już nie wiem co mam żreć...pączka zagryzam śledziem poza tym czuję się bardzo dobrze ...oby tak dalej
Udowodniono, że w ciąży zmienia się mózg kobiety ...np. na 2 lata kurczy się istota szaraTy sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja haha az wstyd sie przyznac
Zapominanie jest jej efektem