reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja :) haha az wstyd sie przyznac
hahah, w poprzedniej ciąży podeszłam z mężem do kasy i dwa razy błędnie wprowadziłam pin, patrze na niego i z taką paniką: zapomniałam pin!!!! serio, nie pamiętam, musisz za to zapłacić!
Uroki ciąży :D

Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja :) haha az wstyd sie przyznac

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie głupoty też mnie się śniły -nawet i po dwóch nagich na raz [emoji2] i wtedy stwierdziłam, że koniec z celibatem [emoji2] tym bardziej, że mój T. też przyznał się, że ma już głupie sny [emoji1]

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Mam pyt czy kogoś W nocy też bola az tak piersi normalnie ich bol spokojnie moge porownac do bolu rany po operacji bez znieczulenia

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czasem tylko zakłują sutki, a tak oprócz wielkiego apetytu i brzucha to nic mi nie dolega... Sporadycznie zamuli i może zakręci się w głowie jak szybko się położę...

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Hehe, no Madzia się nie odzywa dzisiaj, ale pewnie zajęta rodziną [emoji4] Nessi już pewnie śpi, a u Nevki na 100% będzie dobrze, bo wyjścia nie ma [emoji8]

Ja zrobiłam sobie drzemkę popołudniu i śniło mi się, że ktoś chciał mnie zabić, więc uciekałam z moją koleżanką z lat szkolnych, autem z jakiś murków skakałam (ja nie mam prawa jazdy), a na koniec poszłyśmy do sklepu, gdzie były same pączki- różne, różniaste [emoji2] ja nie wiem, co jest teraz z moją głową [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

f2w3rjjgyxbhua3h.png
Nie bój nic :) ja też mam chore sny [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie luzik :) już nie wiem co mam żreć...pączka zagryzam śledziem :D poza tym czuję się bardzo dobrze ...oby tak dalej :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz ... u Ciebie kulinarne wodze fantazji poruszane. A ja mizerny chlebek z serkiem żółtym próbuję wcisnąć z modlitwą by nie wróciło :D

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Udowodniono, że w ciąży zmienia się mózg kobiety ...np. na 2 lata kurczy się istota szara :p
Zapominanie jest jej efektem :p

Do góry