reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dorcia skoro zapisal to wie co robi, ja też od 4mca będę musiała brać leki ktorych teoretycznie nie wolno w ciazy, na codzien lecze się na przewlekła chorobę na pieszy trymestr musiałam odstawić

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciekawe jak to stwierdziła :p
Nessi u mnie pęcherzyk lokowal się przy ujściu lewego jajowodu stad domniemanie ze z lewego jajnika była owulacja:)
Czarna czuję,że dziś będzie przytulansko z mezusiem :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Taa... jemu tylko ta szarlotka z lodem została :D Albo z podwójnym lodem :p

Dorcia ja bym ten antybiotyk wzięła bo infekcja bakteryjna pęcherza jest niebezpieczna dla płodu w ciąży.

Nessi u mnie pęcherzyk lokowal się przy ujściu lewego jajowodu stad domniemanie ze z lewego jajnika była owulacja:)

Taa... jemu tylko ta szarlotka z lodem została :D Albo z podwójnym lodem :p
U mnie było z prawego, a mam i po lewej i po prawej stronie :D
emoji16.png

Taa... jemu tylko ta szarlotka z lodem została :D Albo z podwójnym lodem [emoji14]

Dorcia ja bym ten antybiotyk wzięła bo infekcja bakteryjna pęcherza jest niebezpieczna dla płodu w ciąży.
No naczytalam się właśnie o tym i chyba wezmę...to przecież lekarz ginekolog mi przepisał [emoji2] a lodzik dobry na wszystko :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

To się dowiedziałam :( Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.

porób spokojnie te badania, mi lekarka minutę szukała dziecka i dopiero znalazła, a też mówiła, że niemożliwe bo ona nic nie widzi, chociaż tydzień temu widzieliśmy <3

Czesc dziewczyny. Przekopalam się przez posty, troche nadrobiłam. Chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się obronić doktorat.

Gratuluję serdecznie !:)

OOska dziekuje. Ja tez mam brzydka buzię w ogole cala brzydka sir czuje. Przy synu czulam sir świetnie i mialam taka cere i włosy ze szok. A tersz kurde kapa.

podobno córki matką urodę odbierają;)

A ja dziewczyny dzisiaj zrobiłam mężowi deser z okazji powrotu :D
Gorąca szarlotka z lodami waniliowymi i sosem toffi :p

On to by pewnie Magdę na gorąco wolał ;)

reklama
Do góry