reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Wonderful nic sie nie martw moze groszy sprzet ja miałam jeszcze jasniejsze niz ty testy i fasolka jest na swoim miejscu.
Nessi mi moja ginka wytłumaczyła to tak ze w jajniku z ktorego byłą owulacja zostało ciałko zolte i jest on wiekszy. Jeszcze o tym nie słyszałam.

reklama
Szczecinianka witaj

Ja się czuje brzydka A jednak myślę że to będzie syn he mam już I córkę I syna więc trochę obojętnie Ale chyba ze względu na jego chorobę wolałabym syna bo młody miałby towarzystwo

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny dzisiaj zrobiłam mężowi deser z okazji powrotu :D
Gorąca szarlotka z lodami waniliowymi i sosem toffi :p
ja szarlotkę robię już drugi tydzień :( niestety w pracy dopadają mnie mdłości wracam do domu zmęczona i dalej mdłości i padam nie jestem w stanie nic zrobić :( mdłości, zmęczenia i mało snu mnie dobijają :(

ala-84 ja wiem po owulacji który mię bolal i tak kuł. Wiem ze ta ciąża jest z lewego :) aha i teraz czuję tez kłucie po lewej stronie a przy synu miałam z prawej :)

CzarnaMadzia wbijam do was !

DorciaMamaOlka ja nie umiem ci doradzić :( sama bym się wahała

Szczecinianka witaj [emoji5]

p19udqk30i7o8q7d.png

Ja się jakoś dzisiaj trzymałem z mdlosciami a teraz na wieczór znowu mnie dopadło. I niby bym coś zjadła ale na nic nie mam ochoty. Do słodyczy mnie w tej ciąży nie ciągnie. Tylko dzisiaj był wyjątek i kupiłam sobie paczkę rafaello które uwielbiam. To był jedyny słodycz który byłam w stanie z chęcią zjeść. A tak to raczej wolę na ostro, słono, kwasno.

Dorcia skoro lekarz zalecił to bierz. Na żadnym leku który stosuje się na zakażenie układu moczowego nie będziesz miała napisane wprost że można brać w ciąży. Ale lekarze wiedzą co jest bezpieczne a co nie. A infekcja jest grozniejsza dla dziecka

Witam wieczorową porą na lody to i ja bym miała ochotę melduję ze kilka dni raczej tu do Was nie zajrzę, bo jadę z dziecmi na ferie do rodziców. Moze zmiana klimatu poprawi moją kiepską formę. Trzymajcie sie cieplo.
Pewnie jak wrócę bedzie tysiac stron

ala-84 ja wiem po owulacji który mię bolal i tak kuł. Wiem ze ta ciąża jest z lewego :) aha i teraz czuję tez kłucie po lewej stronie a przy synu miałam z prawej :)

CzarnaMadzia wbijam do was !

DorciaMamaOlka ja nie umiem ci doradzić :( sama bym się wahała
idąc tym tropem to też mnie boli lewy...:)

@Szczecinianka87 witamy:)

reklama
Do góry