reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wonderful mnie też tak powiedział. I to na izbie przyjęć. Powiedziałam mu ze nie możliwe kazał dać pięści pod pupę i wtedy znalazł. Zrób hcg i się nie martw. Będzie kotku dobrze wierzę w to :*
I tak apropos u mnie tydzień temu był tylko pęcherz ;)

Agunia2301 ja nie miałam problemów z cerą wiec nie mam co mówić ;)

Elianna tak jak ja :) gruba jestem i będę więc wiesz jem normalnie a już 2 kg na plusie ;)

Lilika gratuluję obrony!

Raz jeszcze dziękuję za słowa wsparcia. Wiem ze dam rade po prostu wiem jestem silna baba !:)

Mnie to wkurza bo pracuje w biedronce I jestem na zwolbieniu od 4tyg I jak chodze na zakupy to kazdy juz.mi sie przyglada I komentuje I patrza czy brzuch rosnie strasznie mnie to irytuje

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ZOOska dziekuje. Ja tez mam brzydka buzię w ogole cala brzydka sir czuje. Przy synu czulam sir świetnie i mialam taka cere i włosy ze szok. A tersz kurde kapa.

Elianna też tak planuje, ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie.

Nevka ja mam to samo! I jrszczr ciemne wlosy na twarzy shit!

Nimitii dziękuję! I ja tez trzymam kciuki[emoji8]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem przeziębiona, a jak wiadomo w ciąży wszystko prawie niedozwolone,jeszcze małe dziecko w domu wiec się martwię....

@agunia2301 uwielbiam makarony :D caly czas mam na nie ochotę :) i na zupy.... za to jakoś znowu nie mam ochoty na mięso...

reklama
To się dowiedziałam :( Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.
Coooo??? Aż mi się wierzyć nie chce:/ Mam nadzieję, że lekarz jednak się pomylił.

Dziewczyny skąd Wy wiecie z którego jajnika? Aż mnie zaciekawiłyście?

@Lilika moje gratulacje z okazji obrony doktoratu:D

@pyzunia86 hahaha nic się nie zmarnuje:) U mnie póki co waga stopi w miejscu.

@agunia2301 spokojnie, czasami posty znikają tyle ich tu jest:) Mi się twarz nie zmieniła, ale ja normalnie mam buzie jak księżyc w pełni:D

Do góry