reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
dziewczyny pracujące, kiedy i jak chcecie powiedzieć szefowi o ciąży?
ja w pierwsze dużo leżałam, więc od 5 t.c miałam już l4, a teraz cały czas pracuję, chcę jakoś powiedzieć szefowi, ale boję się reakcji ;)
Ja w obydwoch ciazach powiedzialam w 6-7 tyg ciazy i zaraz na L4.

reklama
u mnie nie ma tragedii, ale mam problem ze wstawaniem tak wcześnie i ciągle ziewam, praktycznie usypiam na siedząco, więc skupić mi jest się ciężko i te cholerne zapachy :/

My z mezem jestesmy razem od 9 lat, a w tym roku leci 8 rok po slubie.. Ja mialam 18 lat jak poznalam meza, on mial 26. Niecale 2 tyg trwalo zanim poszlismy do lozka:p hehe.. Ale pierwszy raz mialam w wieku 17 lat z poprzednim chlopakiem, moj maz tez mial pare innych przede mna.. Ale nie byl zareczony hehe;)

aga0411 ja powiedziałam swojemu kiero w piątek, zadzwonilam do niego bo rzadko go widuje i normalnie powiedziałam. Trochę go zatkało ale jakoś to przyjął [emoji14] . W dodatku miałam umowę do końca stycznia, a dziś przyszła do mnie moja nowa umowa na czas nieokreślony hurra. A pracować zamierzam do końca marca jeśli lekarz pozwoli .Pracuje w drogerii więc zapachy też mi przeszkadzają w dodatku 8 godzin na nogach także jestem później trochę zmęczona e dodatku do pracy mam 35 km w jedną stronę. Ale nie chce jeszcze iść na L4 bo w domu bym tylko leżała i nic nie robiła a tak chociaż trochę się poruszamy .

Olkaa93 dzięki, u mnie widuje się codziennie z szefem, problem jest tylko, że ja potrzebuję, zęby on mi jeszcze zaświadczenie o zarobkach podpisał do kredytu, więc muszę to najpierw załatwić :d zeby potem się przypadkiem nie rozmyślił ;)
ja jeszcze max 2 miesiące chcę pracować, potem chcę synowi te ostatnie chwile jedynactwa poświęcić :D
a ty nie masz terminu na sierpień, patrząc po suwaczku?

aga myślisz że aż tak się wkurzy Twój szef na wiadomość o ciąży? Jeśli jeszcze chcesz pracować 2 miesięce to nie powinien być zły bo że spokojem zdąży znaleźć kogoś za Ciebie ma zastępstwo. Zresztą wogole nie powinien być zły to normalne że kobiety zachodzą w ciąże [emoji14] .
Ja mam na 29 sierpnia ale jakoś tu mi się bardziej spodobało niż na sierpniówkach i tak tu zostałam :)

reklama
u mnie nie ma tragedii, ale mam problem ze wstawaniem tak wcześnie i ciągle ziewam, praktycznie usypiam na siedząco, więc skupić mi jest się ciężko i te cholerne zapachy :/

Ja mam małe dziecko więc nie ma zmiłuj się, trzeba wstawać chociaż mam podobnie - czasem ogarnia mnie taka niemoc, że jeśli tylko mąż jest w domu to on wstaje :) Co do zapachów.... Ja jestem kawoszem, zawsze piłam 2-3 kawki dżinnie, a w ciąży śmierdzi mi nie powiem czym, bo aż nie wypada pisać.... W poprzedniej ciąży śmierdziało mi wszystko :p Teraz dla odmiany nic mi nie smakuje :( To jest chyba jeszcze gorsze....

Do góry