reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Czesc dziewczyny malo mnie jest,ale czasu tez malo,a jak juz tu wchodze to czytam od dechy do dechy[emoji4]

Nimitiii trzymam kciuki i wierze,ze bedzie dobrze ,zrobisz badania i wszystko sie wyjasni,tym bardziej ,ze podejrzewasz ,ze moglas miec ta chorobe w pierwszej ciazy[emoji4]

Justys 0702 ja mam ciagle plamienia,mialam juz od 24 dc potem w 28 dc wizyta ,niby lepiej i potem znow i to ciemnobrazowe,bylam wczoraj u lekarza powiedzial ,ze przy dawce 3x1 duphaston nie powinno byc plamien,a sa i nie wiadomo skad
Wczoraj 5t2d i byl pecherzyk 6mm ,za tydzien wizyta i zobaczymy czy bedzie dobrze,jak plamienia nie ustana ,to chce mnie polozyc na oddzial

Garatulacje dla Wszystkich dziewczyn ,ktore mialy udane wizyty,za reszte trzymam kciuki[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aga skoro masz stresującą prace to może zapytaj się lekarza co on sądzi, jak długo powinnas pracowac? Ja mam zamiar na kolejnej wizycie wlasnie się zapytać, czy mój gin sądzi że do konca marca nie będzie za długo.
mówiłam mu wczoraj, że atmosfera w pracy ciężka i stres, a on, że niestety takie czasy, że teraz kązdy narzeka na pracę, ale na koniec spytał, czy chcę L4, a ja, że jeszcze nie, bo nie powiedziałam szefowi o ciąży....
.. Bo juz mam 8 tydzien a nie wiem czy serduszko bije, czy dzidzius rosnie itp. Ktory masz tydzien ciazy?

ja wczoraj byłam na wizycie według usg był 8+4 i było super serduszko!

U mnie nie najciekawiej dlatego tylko Was czytam i lajkuje. Mój tata ma nowotwór i od poniedziałku zaczyna chemię.
Jestem przybita i jakoś nie mogę się pozbierać [emoji17]
Dzieci bardzo dają mi w kość i jeszcze nocne wstawanie wiec nie mam siły.

f2w3rjjgpsehityp.png
Same przykrości. Ciężko jest o tym nie myśleć.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny malo mnie jest,ale czasu tez malo,a jak juz tu wchodze to czytam od dechy do dechy[emoji4]

Nimitiii trzymam kciuki i wierze,ze bedzie dobrze ,zrobisz badania i wszystko sie wyjasni,tym bardziej ,ze podejrzewasz ,ze moglas miec ta chorobe w pierwszej ciazy[emoji4]

Justys 0702 ja mam ciagle plamienia,mialam juz od 24 dc potem w 28 dc wizyta ,niby lepiej i potem znow i to ciemnobrazowe,bylam wczoraj u lekarza powiedzial ,ze przy dawce 3x1 duphaston nie powinno byc plamien,a sa i nie wiadomo skad
Wczoraj 5t2d i byl pecherzyk 6mm ,za tydzien wizyta i zobaczymy czy bedzie dobrze,jak plamienia nie ustana ,to chce mnie polozyc na oddzial

Garatulacje dla Wszystkich dziewczyn ,ktore mialy udane wizyty,za reszte trzymam kciuki[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To moze nic zlego te plamienia. Chcialabym, zeby tak bylo. Jak bedzie gorzej to pewnie pojade gdzies prywatnie. Ale narazie leze i odpoczywam.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
mówiłam mu wczoraj, że atmosfera w pracy ciężka i stres, a on, że niestety takie czasy, że teraz kązdy narzeka na pracę, ale na koniec spytał, czy chcę L4, a ja, że jeszcze nie, bo nie powiedziałam szefowi o ciąży....

ja wczoraj byłam na wizycie według usg był 8+4 i było super serduszko!
Ja bylam na wizycie jak mialam 6+1 i nie bylo serduszka bo ciaza młodsza i byl tylko pecherzyk 7,5mm a ciaza z usg 5+1. Kolejna wizyta za 2 tyg no i tak czekam do przyszlego czwartku. Teraz mam 7+2 i mowie ze 8 tyg bo zaczety.. A na wizycie bede 8+1 wiec serduszko juz powinno byc ale tyle czekania. To juz bedzie 9 tyg zaczety a dopiero dowiem sie czy serducho bije.. Nic nie zrobie.. W obydwoch ciazach uslyszalam serduszko jak bylo 6+1:) ale teraz mam młodsza ciaze bo owu byla pozniej..

Do góry