reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja też mam 10-11 wrzesień [emoji5]

Ooo to moze bedziemy wszystkie razem rodzic ;) a EvEva tak jak mowisz, moga byc wieloryby, ale oby tym razem wszystko poszlo okey :)

f2w3rjjgnfui97fh.png

Jagus ja jutro idę na urodziny do męża rodziny I maz mi chce żebym mowila o ciazy ale jak tu nie mówic jak mam taaaki brzuch

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ile można ściemniać, w pierwszej ciąży też mnie na początku trochę wybrzuszyło ale potem było długo długo nic;) A teraz jak dziewczyny w pracy zapytają to się przyznam, bo nie ma sensu ściemniać - chociaż chciałabym doczekać do kolejnej wizyty:)

Madzia gratulacje wizyty :)

U nas polowiczna wpadka mąż nie chciał ją chciałam on myślał że się nigdy nie uda wiec współpracował ale po 4 Cs się udało :) ja przyznam się wam nigdy nie chciałam rodzic od października do stycznia zawsze chciałam być wiosenną lub latową mamą ale los chciał mi pokazać że ma moje plany gdzieś :D

Lola będzie dobrze myszkoo !

Alcarin tez ! Ale częściej lewy myślę że tam jest kropka.

DorciaMamaOlka super ja planowałam coś podobnego gdybym była wcześniej w ciszy taki.prezent dać babci :)

Jutro idziemy z synem do chirurga bo ma stulejkę :/ współczuję mu i sobie bo juz widzę jak to będzie on jest straszny lamenciarz :/
Mąż mi poleciał po kanapkę do subwaya :D smaki mi się włączyły

reklama
Do góry