EvEva
Fanka BB :)
termin wychodzi mi na 8.09Jaka podobna historiaahhh ten sylwester, az mozna powiedziec ze magiczny
na kiedy masz termin?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
termin wychodzi mi na 8.09Jaka podobna historiaahhh ten sylwester, az mozna powiedziec ze magiczny
na kiedy masz termin?
![]()
To ja też tak mam chce mi się jeść a jak jem to mnie muli i niby zaraz się porzygam ale jeszcze do tego nie doszło, nawet pić nie mogę bo nic nie wchodziNessi alez wiesci GRATULUJE [emoji8]
Madzia ekstra ze wszystko dobrze.
Lola kciuki trzymam.
Alcarin, Pola ja tez mam takie dziwne ciagniecia jakby od jajnikow do pachwin, a dzis mam wzdety brzuch jakby ktos mo napompowal.
Co do mdlosci tk hmmmm... zjadlabym wszystko i nic ... kawy jakos nie moge , czasem mam mdlosci ze mysle ze zwymiotuje ale jak narazie nie doszlo do tego.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mogę być tym wielorybem tylko żeby wszystko było okEvEva dokladniejuz sie nie moge doczekac jak mi zacznie brzuszek rosnac
mi lekarz wyliczyl jakos okolo 10 wrzesnia termin. Akurat cale wakacje jak wieloryb
![]()