Alcarin
Fanka BB :)
Musiałabyś go zobaczyć jak pierwszy raz weszłam do gabinetu prawie się oplułam powstrzymując śmiech Ale wszystko wytłumaczy , wszystko sprawdzi i dmucha na zimne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musiałabyś go zobaczyć jak pierwszy raz weszłam do gabinetu prawie się oplułam powstrzymując śmiech Ale wszystko wytłumaczy , wszystko sprawdzi i dmucha na zimne.
Dziękuję bardzo.Lola87, trzymam kciuki zeby wszystko okazalo sie w porzadku !! Ja jeszcze nawet na usg nie bylam ale jestem dobrej mysli
Badania prenatalne i tak zrobimy.. nie ważne jak wyjdą. To jest nasze pierwsze dzieciątko i tak zdecydowaliśmy.Magdalena ja muszę dziwigac wiecej niz pranie np mlodego z wanny, nie strasz
Nevka a co ci dadza te badania prenatalne, jak sie okaze ze zespół to?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom