justys0702
Fanka BB :)
Dziewczyny, a co daja te badania prenatalne i jak sie je wykonuje? Lekarz je zleca czy to we wlasnym zakresie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też w pracy [emoji47] schylam się cały czas podnoszę i dźwigam lepiej żebyście nie wiedziały dlatego mam takiego cykora i modlę się o jeszcze 3 tyg i idę na zwolnienie jak Bozia da i będzie fasolka rosłaMagdalena ja muszę dziwigac wiecej niz pranie np mlodego z wanny, nie strasz
Nevka a co ci dadza te badania prenatalne, jak sie okaze ze zespół to?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
To się ten tego potulaj, niech Ci ulży trochę od środkaMnie swedzi NeSSi [emoji15] mój Ł..śmieje się,że to nie od luteiny tylko mam na niego ochotę [emoji13]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A miałaś jakieś problemy w pracy? Bo ja chce iść na zwolnienie bo praca bardzo ciężka i boję się ryzykować [emoji52]Łoł jak tu tłoczno
Witam nowe mamusie i gratulację
Faktycznie nie sposób wszystkim odpisać
Przeczytam a zaraz mi umyka jak czytam następny post
Lola trzymam kciuki, będzie serce jak dzwoń jutro
Jednak się zwlekłam koło południa z łóżka i pojechałam do tej mojej byłej pracy i wręczyłam im zaświadczenie o wieku ciąży i co..... jutro wracam do pracy :-)
No czopka to on sobie nie zaaplikuje Spirytusem poleje, wypije i przejdzieWłaśnie myślałam o tym gorzej jak przejdzie na niego...haha
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom