reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Lola87, trzymam kciuki zeby wszystko okazalo sie w porzadku !! Ja jeszcze nawet na usg nie bylam ale jestem dobrej mysli :)
Dziękuję bardzo.

Wszystkim Wam dziękuję, gdyby nie Wy to już bym chyba zgłupiała... A tak jakoś lżej na sercu [emoji7]

eiktrjjge03lkilf.png

Chyba zaczęły mi się mdłości [emoji52] nie jakieś bardzo nasilone ale jednak. Chyba po tej mojej zupie meksykańskiej. Ale taka miałam ochotę na coś rozgrzewajacego. No to teraz będę cierpiała. Mam tylko nadzieję że to objaw ciąży a nie rotawirusa który się posial wczoraj na oddziale [emoji17] jeden chłopak wymiotowal pół nocy a ja przez to nie spalam bo co chwila coś mu trzeba bylo zlecać .

Agna ja też mam dwóch chłopaków 4,5 i prawie 3 lata.

Lola trzymam kciuki za jutro!!!!

Dorcia super podejście. Musisz nas zakazać optymizmem.

Poszlam dzis na wizytę, a tu mi mówią ze dzis lekarZ nie przyjmuje, musial sie ktos pomylić i wizytę mam na jutro! O jaka zla wyszlam...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie raz,nie dwa życie kopnelo mnie w tyłek :) Trzeba myśleć optymistycznie,trzeba w coś wierzyć,trzeba mieć cel w zyciu,pasję,zasady...moje życie nie zawsze było piękne,ale obok mnie stoi mój ukochany mąż,synek ,mama - moja cudowna mamusia i trzech cudownych braci :) w Tym jeden to bliźniak i zdradzę Wam sekret (to prawda,że bliźnięta czują tak samo,gdy boli mnie to jego też,gdy coś się złego dzieje co u to wzajemnie odczuwamy)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Magdalena ja muszę dziwigac wiecej niz pranie np mlodego z wanny, nie strasz

Nevka a co ci dadza te badania prenatalne, jak sie okaze ze zespół to?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Badania prenatalne i tak zrobimy.. nie ważne jak wyjdą. To jest nasze pierwsze dzieciątko i tak zdecydowaliśmy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Lola mogę mieć do Ciebie prośbę? Jeśli jutro będzie wszystko dobrze i zobaczysz [emoji738] to mogę Cię kiedyś jak będziesz na Warmii pacnąć w ucho? [emoji3]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na bete poszlam raz i wiecej nie pojde ,bo i po co [emoji4] przyrost bety jest indywidualny i to tylko niepotrzebny stres. Mi lekarz powoedzial ,ze nie ma sensu
Np przy pustym jaju tez rosnie beta wiec jakby lekarz mi nie kazal to z wlasnej woli nie chodzilabym wiecej [emoji4]ale kazdy zrobi jak uwaza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry