Natuszka21
Fanka BB :)
Anonimowa - Masz studniówkę, w jakim Kochana jesteś wieku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 lat koncze w tym roku, pisalam o tym na samym poczatkuAnonimowa - Masz studniówkę, w jakim Kochana jesteś wieku?
Super.Ja już dawno po wizycie, ale jeszcze była przede mną proba do poloneza, bo w sobote studniówka [emoji16] Zrobił mi usg i według niego to równiutko 7 tydzień, choc wedlug mojego kalendarzyka dzis 6t6d, widziałam jak serduszko pika i maleństwo ma juz prawie 1 cm [emoji7] Dostalam skierowanie na mase badan, zalozyl mi karte ciąży i kolejna wizyta za tydzien [emoji4] Dał mi numer do Olsztyna, żeby juz sie umówic na badania prenatalne między 20-23 lutym Wstawie zdjęcie usg w odpowiednim wątku I wyznaczył mi termin na 08.09.
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Ja tam się nie wstydzę ze moje dziecko ogląda bajki w TVEmizilka - Dobrze ze serduszko pyta uff. :*
Viki - Okrutna historia, jedno jest pewne trzeba uważać na siebie do samego końca. :*
Olka - A teściowie w porządku? Szczęściara. Ja nie mogę powiedzieć tego samego. :/
Justyś - Dobrze masz z mamą. Oby było wszystko dobrze z piersiami.
Zanim zasne - Zdrówka, odganiam myślami Twoje grypsko. :*
Anonimowa - Jak po wizycie?
Moje maluchy się docierają wcześniej musiałam ciągle wymyślać zabawy, i rozdzielać bo były kłótnie i awantury, teraz coraz dłużej bawią się sami. Tzn muszę być w pokoju i rozmawiać, odpowiadać na pytania, ale coraz lepiej to wygląda. Uwielbiam dziecięcą kreatywność.
Bajkowy czas tez przesunęłam z 16.00 na 17.00 wtedy zaczynają być bardzo marudni, więc włączam bajki i mogę spokojnie posprzątać, a o 17.45 już są rodzice.
Dodam że maluchy oglądają bajki tylko rano jak szykuje śniadanie 15 min, i od 17.00 do 17.30/45 zależy jak się wyrobię ze sprzątaniem, tak to Tv jest wyłączony.
tylko pamiętaj bez % na tej studniówce.Ja już dawno po wizycie, ale jeszcze była przede mną proba do poloneza, bo w sobote studniówka [emoji16] Zrobił mi usg i według niego to równiutko 7 tydzień, choc wedlug mojego kalendarzyka dzis 6t6d, widziałam jak serduszko pika i maleństwo ma juz prawie 1 cm [emoji7] Dostalam skierowanie na mase badan, zalozyl mi karte ciąży i kolejna wizyta za tydzien [emoji4] Dał mi numer do Olsztyna, żeby juz sie umówic na badania prenatalne między 20-23 lutym Wstawie zdjęcie usg w odpowiednim wątku I wyznaczył mi termin na 08.09.
Ja już dawno po wizycie, ale jeszcze była przede mną proba do poloneza, bo w sobote studniówka [emoji16] Zrobił mi usg i według niego to równiutko 7 tydzień, choc wedlug mojego kalendarzyka dzis 6t6d, widziałam jak serduszko pika i maleństwo ma juz prawie 1 cm [emoji7] Dostalam skierowanie na mase badan, zalozyl mi karte ciąży i kolejna wizyta za tydzien [emoji4] Dał mi numer do Olsztyna, żeby juz sie umówic na badania prenatalne między 20-23 lutym Wstawie zdjęcie usg w odpowiednim wątku I wyznaczył mi termin na 08.09.
Ja mam to samo, poodkurzam, ugotuje i juz sapie i mam mroczki. Do tego wieczne nudności i bóle głowy.