reklama
Kropeczka2630
Moderator
Napisze do aniaslu o dołączenie Cię do prywatnegoDziewczyny czy jest możliwe dołączenie do wątku prywatnego ? Przygarnięcie mnie![]()
misisipi86
Aktywna w BB
Hej witaj widzę jesteśmy w tym samym wiekuHej dziewczyny chciałam się przywitać i dołączyć .Chwilę zastanawiałam się czy do wrześniowek czy może już październik bo termin mam na 28.09. Zwlekałam również ze strachu żeby nie zapeszyć bo to moja 3 ciąża (dwie poprzednie zakończone 18t i 7 t ) dziś jednak nadszedł dzień ,że pomyślałam że trzeba zebrać się na odwagę .W skrócie o mnie mam 39 lat ,ciąże uzyskaliśmy dzięki procedurze in vitro aktualnie jestem w 8+2 jestem w tej szczęśliwej grupie gdzie udała się pierwsza procedura i pierwszy transfer ale też u nas wskazaniem do in vitro nie była niepłodność .Jestem ciekawa jak się czujecie i jak radzicie sobie z dolegliwościami ciążowymi ? Mnie od 6 tygodnia męczą mdłości teraz doszły dodatkowo kilka razy dziennie wymioty .Ogólnie czuję się fatalnie i wyglądam jak zombi .Cała twarz w popękanych naczynkach przez wymioty zapewne przyczyniają się też do tego codzienne zastrzyki Neoparin .Czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę w klinice która mam w piątek i mam nadzieję usłyszeć ,że z kropkiem wszystko w porządku .Jestem w stanie przetrwać wszystko byle doczekać się wymarzonego dziecka .

misisipi86
Aktywna w BB
Ja też poproszęNapisze do aniaslu o dołączenie Cię do prywatnego
Olafasola1990
Fanka BB :)
Cześć! Chciałam się przywitać
termin mam na 29.09 
DziękujęNapisze do aniaslu o dołączenie Cię do prywatnego

U ciebie to też dopiero pierwsze dziecko ?Hej witaj widzę jesteśmy w tym samym wiekutrzymam kciuki
misisipi86
Aktywna w BB
Nieeee u mnie 5 i do tego 5 ccU ciebie to też dopiero pierwsze dziecko ?
Ooo to już masz niezła wesoła gromadkę ,pozostaje pogratulować kolejnego szczęścia .Podziwiam cię bardzo ,że dajesz radę bo zapewne mnóstwo obowiązków .Nieeee u mnie 5 i do tego 5 cc
reklama
Cześć. Mam pytanie. Czy któraś z was na początku ciąży miała taki przypadek że z OM wychodzil wam 8tc a z USG 6+6 i między wizytami przez dwa tygodnie był mały przyrost zarodka ? U mnie tak jest i ginekolog mi powiedziała że czarno to widzi. Dziś mam wizytę.
Podziel się: