reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Spokojnie :) na pewno bedzie dobrze, teraz to juz zobaczysz na usg malego ludzika z raczkami i nozkami :D

Emzilka super wiesci!!! No i mam nadzieje, ze krwiak szybko sie wchlonie.
Jak po krwawieniu kazali mi lezec, to po paru godzinach ledwo myslalam, ze pierdolca dostane. Na dodatek nie lubie jak sie mna ktos zajmuje :p Chociaz nie powiem, jak mi mlodsza corcia przynosila do lozka kawke i kolacje ze swojej mini kuchni, to bylo przeslodkie ;)

Kochana ja już miesiąc leże... i mam takiego pierdolca jak nie wiem... A zapuściłam się tak, że przed samą sobą mi wstyd.. Odrosty na głowie, odrosty na paznokciach, chyba czas zdjąć miesięczną hybrydę :p
Dziś gin zapowiedział mi, że do 14 tyg mam leżeć :) Nie wiem jak mój mąż to zniesie i takpodziwiam go za cierpliwość :)

Zdjęcie zaraz wstawie w odpowiedni wątek :)

Dziewczyny a w których tyg powinno się te genetyczne badania robić?

reklama
My już 14 lat razem :) Na pierwszym spotkaniu wiedziałam,że będzie moim mężem :) To był strzał,zwalil nas z nóg...nie ma dnia żeby nie powiedział,że mnie kocha,my się nie klocimy praktycznie wcale,bez niego kawa nie smakuje,on żyje dla mnie-ja dla niego :) chociaż z wiekiem przybywa zmarszczek to nadal widzę w nim tego chłopca sprzed lat :) Mój Ł nie tylko jest moim mężem ale także przyjacielem,moim powiernikiem :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie.
Ja pierwszy raz miałam z moim obecnym mężem. Jest miedzy nami roznica 11 lat. Poznaliśmy się przez neta w lutym a w marcu juz u niego prawie ze mieszkałam a w maju zaszlam w ciaze i w wieku 18 lat w grudniu wzięliśmy ślub wiec ekspress. W marcu mija 7 lat jak jestesmy razem. Dziwne to wszystko na samym poczatku miałam całkowity wstręt do jedzenia i z każdym dniem apetyt rośnie i coraz więcej zachcianek. Zobaczymy co będzie dalej może organizm przyzwyczaił sie do hcg.

Emzilka Przy krwiaku miałaś takie brązowe żyłki w śluzie ?
Ostatni raz pytam i już głowy nie zawracam :D

Tak, miałam żyłki w śluzie, później kawowy śluz a później starą krew ciurkiem i znowu kawowy śluz :p
Wydaje mi się, że masz krwiaka i to umiejscowionego gdzieś za albo pomiędzy kruszynkami, tak że go nie widać..

reklama
Do góry