DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu nie do wychowania?Ku przestrodze wysyłam Wam zjecie mojego psa...to Jack Russell Terier..
Ta mała żmija jest nie do wychowania...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogladalas film "Maska" to właśnie jest ten gnojek z filmu ona nie słucha,ucieka,ciągle biega,szarpie się na smyczy ...tosz to szogun jedyny pożytek to taki,że łapie myszy i goni kury teściowej
Witaj[emoji2]Hej wszystkim, tak czytam wasz wątek od początku, że postanowiłam się zarejestrować i też coś skrobnąć. Mam 30 lat i pierwsza ciąża, staram się podchodzić na luzie póki co, u nas koniec 6tyg.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana co ty bierzesz[emoji2] podzielisz się choć trochę?@CzarnaMadzia jak Twój aseksualny gil? ;-) ale mi się nie chce wstawać a tu trzeba młodą do przedszkola zaprowadzić. Przed chwilą mi się nawet śniło że poszłam do przedszkola w koszuli nocnej i jeszcze od dyrektorki mięso mielone kupowałam [emoji14] w domu zaczęłam się wkurzać bo okazało się, że jest wymieszane z cyckami z kurczaka haha. Nie jadłam wczoraj makowca, żeby się tak naćpać.
Hahaha no faktycznie [emoji14]Ogladalas film "Maska" to właśnie jest ten gnojek z filmu ona nie słucha,ucieka,ciągle biega,szarpie się na smyczy ...tosz to szogun jedyny pożytek to taki,że łapie myszy i goni kury teściowej
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A jest to bezpieczne że tak zmieniasz te leki?Cześć nowinko!
U mnie znowu beżowe brudzenie ...nie wiem czemu ale mam wrażenie, że mam krwiaka którego lekarze nie widzą wrrr....wróciłam do brania dupka i zobaczymy. Jeszcze muszę iść kawałek z buta syna odebrać ze szkoły o 10:30 bo nie mają jednej lekcji ...będzie ciekawie ...
Kto tam dzisiaj wizytuje ?