reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Magda.. wiesz tyle kasy nie mamy żeby co chwile wydawać po 200 zł. :( jadę na betę zrobić.. może wyjdzie większą i się uspokoje.

Martwię się. Bo niestety wtedy żeby mi powiedzieć żebym się zgłosiła za tydzień to on diagnozę wystawił ; (
W dniu wypisu ze szpitala poszłam wenflon wyjąć do pielęgniarek...
To mi powiedziała... "oj był dzidziuś i już nie go nie ma " ; ( ; ( ; (

Przepraszam za moje fiksowanie. ; (

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Robta co chceta:) Ale skoro nie masz kasy na kolejną wizyte mozesz wieczorem na IP jechać i to będzie w ramach nfz... zreszta Twoj lekarz Ci szpital proponowal. Tam by Ci bete co drugi dzień robili, luteine i dupka codziennie byś dostawala. Opieke ginekologiczna bys tez miala. Jeśli beta wychodzila by rosnaca na pewno skrobanki by nie zrobili.
Wiem jak to wygląda bo przeszłam to z koleżanką która miała puste jajo.
Dopóki beta nie spadła ciągle utrzymywali ciążę i czekali na zarodek.

reklama
Robta co chceta:) Ale skoro nie masz kasy na kolejną wizyte mozesz wieczorem na IP jechać i to będzie w ramach nfz... zreszta Twoj lekarz Ci szpital proponowal. Tam by Ci bete co drugi dzień robili, luteine i dupka codziennie byś dostawala. Opieke ginekologiczna bys tez miala. Jeśli beta wychodzila by rosnaca na pewno skrobanki by nie zrobili.
Wiem jak to wygląda bo przeszłam to z koleżanką która miała puste jajo.
Dopóki beta nie spadła ciągle utrzymywali ciążę i czekali na zarodek.
Amen[emoji4] Jestem tego samego zdania ... no ale nic na siłę choć zdecydowanie lepiej sprawdzić niż się zamartwiac i domyślac ....

Ja to mam fisia jak idę na siku coby się nic nie działo a co będzie potem -potem mogę być stalym bywalcem na Ip a co [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Amen[emoji4] Jestem tego samego zdania ... no ale nic na siłę choć zdecydowanie lepiej sprawdzić niż się zamartwiac i domyślac ....

Ja to mam fisia jak idę na siku coby się nic nie działo a co będzie potem -potem mogę być stalym bywalcem na Ip a co [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Ja juz Ci powiedziałam jaka ciąża Cię czeka:D

Tez uwazam jak dziewczyny,jedz na bete przede wszystkim!

Wy juz wizyty za niedlugo,zazdroszcze:)ja czekam do 20 stycznia:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia bo w 1 ciazy bylam w 5t4d i byl tylko pęcherzyk bez serduszka.. a w 8 tyg juz wszystko bylo pieknie.Nie chce zas tak..

A 20 bedzie akurat 7t4d jakos

Madzia bo w 1 ciazy bylam w 5t4d i byl tylko pęcherzyk bez serduszka.. a w 8 tyg juz wszystko bylo pieknie.Nie chce zas tak..

A 20 bedzie akurat 7t4d jakos

U mnie też w 5tc i 3d był tylko zarodek bez serduszka, dopiero pojawiło się w 7tc:)
To normalne przeciez ;)
Ja się jutro nie nastawiam na serduszko:)

reklama
Myślicie że w 6t 2d będzie już widać? ;)
Pęcherzyk na pewno :) ale czy serducho hmm być może [emoji6]

Do góry