Robią. Tu jest wyszukiwarka: Link do: Programy profilaktyczne - Gdzie się leczyćNie wiem czy one robią na NFZ, bo ja robiłam jeszcze jak to nie było refundowane, ale ja w Warszawie bardzo polecam dr Litwinskie w premium medical
reklama
Ja dostałam już skierowanie na badania prenatalne i będę robiła albo w Warszawie albo w Białymstoku. Jest może ktoś z tych okolic i podpowie gdzie najlepiej zrobić ? I ile się czeka ? Szkoda że w moim mieście nie robią bo zarówno do Warszawy jak i Białegostoku mam ponad 100 km i trzeba pewnie będzie kombinować kto zostanie z córką i mąż będzie musiał wziąć wolne żeby mnie tam zawieźć
Ja się dziś zapisałamJa dostałam już skierowanie na badania prenatalne i będę robiła albo w Warszawie albo w Białymstoku. Jest może ktoś z tych okolic i podpowie gdzie najlepiej zrobić ? I ile się czeka ? Szkoda że w moim mieście nie robią bo zarówno do Warszawy jak i Białegostoku mam ponad 100 km i trzeba pewnie będzie kombinować kto zostanie z córką i mąż będzie musiał wziąć wolne żeby mnie tam zawieźć
Do dr Świetlickiego do Babka Medica w Warszawie. Rozważam jeszcze instytut zdrowia kobiety bo też tam jest fajna ekipa id badań prenatalnych Robią też napewno w Boramed
NattNatt
Fanka BB :)
To polecam jeRobią. Tu jest wyszukiwarka: Link do: Programy profilaktyczne - Gdzie się leczyć
boboo
Zaciekawiona BB
Właśnie jednak mam taki plan, znalazłam też dobrze ocenianego lekarza na NFZ z terminem na 4 lutego, więc zobaczę też co ona mi powie, bo jednak te pieniądze z prywatnych wizyt, chyba wolę zainwestować w NIFTY i wyprawkę.Bardzo dużo!
A nie warto zrobić prenatalnych badań na NFZ? U mnie w mieście były nawet terminy na początek lutego i to w prywatnej klinice, a ze skierowaniem robią za darmo.
Ja mam szczęście prowadzić ciążę na NFZ i jestem bardzo zadzadowolonaw
Dr Świetlicki jest w porządku? Ja chodzę właśnie do przychodni do BMJa się dziś zapisałam
Do dr Świetlickiego do Babka Medica w Warszawie. Rozważam jeszcze instytut zdrowia kobiety bo też tam jest fajna ekipa id badań prenatalnych Robią też napewno w Boramed
ina1290
Początkująca w BB
Dawno miałaś cp? I jak pierwsza beta?Hej, ja też po cp ale leczona mtx ale dopiero pierwszą betę robiłam
Tak, bardzo dobry specjalista od USG zawsze też inni lekarze jak mówiłam jego nazwisko kiwali z uznaniem głowami ma wszystkie certyfikaty, bada przepływy a do tego jest sympatycznyDr Świetlicki jest w porządku? Ja chodzę właśnie do przychodni do BM
Końcówka 2023, beta wygląda obiecującoDawno miałaś cp? I jak pierwsza beta?
reklama
Nie znałam, dzięki. A do lekarza prowadzącego też chodzisz do Babka Medica?Tak, bardzo dobry specjalista od USG zawsze też inni lekarze jak mówiłam jego nazwisko kiwali z uznaniem głowami ma wszystkie certyfikaty, bada przepływy a do tego jest sympatyczny