reklama
Paulaq23
Fanka BB :)
Ja mam cały czas zaprane zatoki a w pracy mam 1 stopień więc gile u nosa wiszą w pierwszej ciąży brałam jakieś tabletki homeopatyczne na katar ale nie pamiętam jakie :/Troche sie rozchorowalam mam straszny katar nie moge oddychac co moge wziasc ?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
CzarnaMadzia
Moderatorka
Moja szwagieka ma termin z OM na 13 sierpnia a dopiero jakieś 1.5 tygodnia temu udało się zmierzyc zarodek bo był taki mały.
Zooska każda ciąża i mały człowieczek jest inny. Jeden rozwija sie wolniej a potem przyspiesza, inny szybko wystrzeli a potem zwalnia. Mów do brzucha jak ja
Zooska każda ciąża i mały człowieczek jest inny. Jeden rozwija sie wolniej a potem przyspiesza, inny szybko wystrzeli a potem zwalnia. Mów do brzucha jak ja
agunia2301
Zooska nie przejmuj tak jak dziewczyny pisza napewno bedzie dobrze same nie wiemy dokonca kuedy doszlo do zaplodnienia nie denerwuj sie musi byc dobrze i bedzie !
miodulka
Zaciekawiona BB
Zooska - pamietasz jak było u mnie. Takze jak dziewczyny mówia- nie martw sie , trzymamy wszystkie mocno kciuki!
Co do USG , to poza tą "przygodą" - gdzie na 3 aparatach USG nie było widać nic poza pęcherzykiem, - a na czwartym pieknego człowieczka z bijącym serduchem , w poprzednich ciązach też mialam przeboje.
W pierwszej - ok 34-35 tydzien u córki diagnoza - głowka za małą w obwodzie o ok 10 cm. Czyli długo nie pożyje. Potwierdzone na 2 aparatach w tym u super ekstra profesora. Dziecko urodzone o czasie - główka normalna, 10 pkt APGAR
Druga ciąża- ten sam okres - ok 35 tygodnia - wielkosc dziecka stanowczo za mala do wieku ciazowego, podejzenie hipotrofii płodu. Syn urodzony 4150 i 60 cm ..
także mysle dziewczyny ze USG jeszcze o niczym nie swiadczy..
Co do USG , to poza tą "przygodą" - gdzie na 3 aparatach USG nie było widać nic poza pęcherzykiem, - a na czwartym pieknego człowieczka z bijącym serduchem , w poprzednich ciązach też mialam przeboje.
W pierwszej - ok 34-35 tydzien u córki diagnoza - głowka za małą w obwodzie o ok 10 cm. Czyli długo nie pożyje. Potwierdzone na 2 aparatach w tym u super ekstra profesora. Dziecko urodzone o czasie - główka normalna, 10 pkt APGAR
Druga ciąża- ten sam okres - ok 35 tygodnia - wielkosc dziecka stanowczo za mala do wieku ciazowego, podejzenie hipotrofii płodu. Syn urodzony 4150 i 60 cm ..
Funia90
Jeszcze rozmawiałam z tatą i dziadkowi dają 48 h życia...
Przykro mi bardzo[emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zooska - pamietasz jak było u mnie. Takze jak dziewczyny mówia- nie martw sie , trzymamy wszystkie mocno kciuki!
Haha u mnie w druga strone, wyliczyli wage dziecka na 4500-4800, a urodzila sie 3600, tylko nogi dlugie jak pajak wiec im tam kosc udowa chyba namieszala w obliczeniach[emoji23]
ZOOska
Nie wiem najgorzej jak się położyłam na usg a on do mnie Ale tu nic nie ma poszlam siusiu i wtedy zobaczył strukturę :/
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny pytanko,
Macie czesto rozwolnienie? Ja mam I juz nie wiem o co chodzi, nie mam zadnego wirusa, we flakach chyba tez ok a dwa/trzy razy w tyg mnie dopada[emoji849]
Macie czesto rozwolnienie? Ja mam I juz nie wiem o co chodzi, nie mam zadnego wirusa, we flakach chyba tez ok a dwa/trzy razy w tyg mnie dopada[emoji849]
reklama
DorciaMamaOlka
Czy to normalne,że mnie tak boli ? 8+3 tc...czuję dosłownie skurcze macicy,nie ma krwawienia ani plamienia...do jutra że strachu chyba umrę...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom