reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Wrzuciłam na jak radzić sobie z przeziębieniem zdj syropu na przeziębienie i tabletek na ból gardła *spam* dla kobiet w ciąży

reklama
Moja szwagieka ma termin z OM na 13 sierpnia a dopiero jakieś 1.5 tygodnia temu udało się zmierzyc zarodek bo był taki mały.
Zooska każda ciąża i mały człowieczek jest inny. Jeden rozwija sie wolniej a potem przyspiesza, inny szybko wystrzeli a potem zwalnia. Mów do brzucha jak ja :)

Zooska nie przejmuj tak jak dziewczyny pisza napewno bedzie dobrze same nie wiemy dokonca kuedy doszlo do zaplodnienia nie denerwuj sie musi byc dobrze i bedzie !

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zooska - pamietasz jak było u mnie. Takze jak dziewczyny mówia- nie martw sie , trzymamy wszystkie mocno kciuki!

Co do USG , to poza tą "przygodą" - gdzie na 3 aparatach USG nie było widać nic poza pęcherzykiem, - a na czwartym pieknego człowieczka z bijącym serduchem , w poprzednich ciązach też mialam przeboje.
W pierwszej - ok 34-35 tydzien u córki diagnoza - głowka za małą w obwodzie o ok 10 cm. Czyli długo nie pożyje. Potwierdzone na 2 aparatach w tym u super ekstra profesora. Dziecko urodzone o czasie - główka normalna, 10 pkt APGAR
Druga ciąża- ten sam okres - ok 35 tygodnia - wielkosc dziecka stanowczo za mala do wieku ciazowego, podejzenie hipotrofii płodu. Syn urodzony 4150 i 60 cm ..
także mysle dziewczyny ze USG jeszcze o niczym nie swiadczy..

Zooska - pamietasz jak było u mnie. Takze jak dziewczyny mówia- nie martw sie , trzymamy wszystkie mocno kciuki!

Co do USG , to poza tą "przygodą" - gdzie na 3 aparatach USG nie było widać nic poza pęcherzykiem, - a na czwartym pieknego człowieczka z bijącym serduchem , w poprzednich ciązach też mialam przeboje.
W pierwszej - ok 34-35 tydzien u córki diagnoza - głowka za małą w obwodzie o ok 10 cm. Czyli długo nie pożyje. Potwierdzone na 2 aparatach w tym u super ekstra profesora. Dziecko urodzone o czasie - główka normalna, 10 pkt APGAR
Druga ciąża- ten sam okres - ok 35 tygodnia - wielkosc dziecka stanowczo za mala do wieku ciazowego, podejzenie hipotrofii płodu. Syn urodzony 4150 i 60 cm ..
także mysle dziewczyny ze USG jeszcze o niczym nie swiadczy..

Haha u mnie w druga strone, wyliczyli wage dziecka na 4500-4800, a urodzila sie 3600, tylko nogi dlugie jak pajak wiec im tam kosc udowa chyba namieszala w obliczeniach[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanko,
Macie czesto rozwolnienie? Ja mam I juz nie wiem o co chodzi, nie mam zadnego wirusa, we flakach chyba tez ok a dwa/trzy razy w tyg mnie dopada[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry